Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 18:10

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τιμωρία της έδρας για μία αγωνιστική!

Γράφτηκε από τον

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η Καλαμάτα από την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.

Σύμφωνα με την ΔΕΑΒ, στο πρόσφατο ματς με την Καλλιθέα φίλαθλοι πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο 3 μπουκάλια με νερό και ένα χτύπησε τον τέταρτο διαιτητή. Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει έτσι χωρίς κόσμο τον Ιωνικό στο β’ γύρο των πλέι οφ ανόδου της Super League 2.

Αυτό είναι και το μοναδικό εντός έδρας ματς που απομένει μέχρι το φινάλε της σεζόν, καθώς οι αναμετρήσεις με Χανιά, Ηλιούπολη και Καλλιθέα είναι εκτός έδρας. Αυτή την αγωνιστική η Καλαμάτα έχει ρεπό και έτσι θα δώσει το Σάββατο φιλικό ματς στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’. Αναλυτικά η απόφαση της ΔΕΑΒ αναφέρει: “Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει τα εξής:
Με την υπ’ αριθ. 10/2024 Πράξη της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ Καλαμάτα ΠΣ, την διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, καθώς κατά την αθλητική συνάντηση ποδοσφαίρου μεταξύ των ΠΑΕ Καλαμάτα ΠΣ και ΠΑΕ Athens Kallithea FC, που διεξήχθη στις 14-4-2024 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας (Καλαμάτας), για την διοργάνωση της Super League 2 (Play offs) 2023/2024, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ Καλαμάτα ΠΣ, πέταξαν προς τον αγωνιστικό χώρο τρία (3) μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα ένα (1) εξ αυτών πλήρες ύδατος να πετύχει τον 4o διαιτητή. Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 του ν.5085/2024”.