Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 15:12

ΕΡΑΝΗ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 5-0: Ευρεία νίκη κόντρα στον ουραγό

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο για την Εράνη…

Οι “πράσινοι” συνέτριψαν με 5-0 την ουραγό ομάδα του Μεσολογγίου για την 32η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής και έφτασαν τους 22 βαθμούς. Η Εράνη είχε να κερδίσει από τις 11 Φεβρουαρίου και το 3-0 με την ΑΕΡ Αφάντου για την 22η αγωνιστική. Εκτοτε μετρούσε 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, επιστρέφοντας το Σάββατο στις επιτυχίες με επιβλητικό τρόπο.
Οι ποδοσφαιριστές του Θεόδωρου Γιακαλή έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, έφτασαν στην ευρεία επικράτηση απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο που δεν έχει νίκη μέχρι στιγμής στον 3ο όμιλο! Μόλις στο 4’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Καραμπέτσου που έγραψε το 1-0.
Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, ο Κοτσιανούλης έκανε το 2-0 και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Κωνσταντόπουλος πέτυχε το τρίτο γκολ για τη φιλιατρινή ομάδα, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όπως ήταν λογικό, με την Εράνη να διατηρεί τον έλεγχο και να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ στο τελευταίο
δεκάλεπτο. Στο 80’ ο Φάκκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 92’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Επόμενος αγώνας για την Εράνη είναι μεθαύριο Τετάρτη στο Κρανίδι απέναντι στην προτελευταία της κατάταξης Ερμιονίδα, ενώ το φινάλε του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή, με τους πράσινους να αποχαιρετούν την κατηγορία με εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Οικονόμου (Αχαίας), με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Μπαλαρούτσο από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΕΡΑΝΗ: Μανωλάκος, Τσερπές (74' Σάμπσον), Μπινιώρης, Mρόζκο, Πουλιάνος, Κοτσιανόυλης (82’ Καραχάλιος), Σινάνι (46’ Λακριντής), Παπαδόπουλος (74' Χαρμπας), Καραμπέτσος, Κωνσταντόπουλος (61’ Φλαρίωτης), Φάκκης.

Η έκπληξη στον Θ. Γιακαλή

Ο χθεσινός αγώνας επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στον προπονητή της Εράνης Θοδωρή Γιακαλή... Οι κόρες του έμπειρου προπονητή πραγματοποίησαν μια όμορφη έκπληξη στον πατέρα τους ερχόμενες να τον δουν στον αγώνα με το Μεσολόγγι από τη μακρινή Μυτιλήνη. Μάλιστα είχαν φτιάξει και ένα όμορφο πανό για τον πατέρα τους και έβγαλαν ομαδική φωτογραφία με τους παίκτες της Εράνης.