Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 14:56

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο ξανά τον Αγγελο Σκαφιδά

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Αγγελο Σκαφιδά εξέλεξε την Δευτέρα το βράδυ ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Το νέο διοικητικό σχήμα προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Elite City Resort”, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συνδέσμου προπονητών.
Η διοίκηση που προέκυψε από την προχθεσινή εκλογική διαδικασία, αποτελείται κυρίως από νέα πρόσωπα, ενώ μόλις τρία είναι μέλη και στην προηγούμενη διοίκηση. Συγκεκριμένα, ο Αγγελος Σκαφιδάς που θα βρίσκεται για 3η τετραετία στον προεδρικό θώκο, ο Κώστας Κλάδης και ο Σωτήρης Μπουραντώνης ήταν μέλη και στην προηγούμενη διοίκηση. Τα νέα πρόσωπα είναι οι Νίκος Μανιατέας, Γιώργος Γρηγορόπουλος, Κώστας Παλαμάρας, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Στάθης και Στάθης Βανικιώτης. Επίσης από τα δύο αναπληρωματικά μέλη νέο πρόσωπο είναι ο Δημήτρης (Τζίμης) Αναστασόπουλος, ενώ ο Αλέκος Τσατάς ήταν και στο προηγούμενο συμβούλιο.
Στη νέα διοίκηση εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι Κώστας Κλάδης (22), Νίκος Μανιατέας (19), Σωτήρης Μπουραντώνης (18), Γιώργος Γρηγορόπουλος (17), Κώστας Παλαμάρας (17), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (16), Παναγιώτης Στάθης (16), Στάθης Βανικιώτης (13). Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Δημήτρης (Τζίμης) Αναστασόπουλος (10), Αλέκος Τσατάς (?.
Οσον αφορά την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν και οι τρεις υποψήφιοι με τη σειρά ψήφων που πήραν Βασίλης Γεωργόπουλος (28), Νίκος Μουλατσιώτης (26) και Μανώλης Θεοδώρου (25).
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει το πρώτο συμβούλιο, όπου θα συγκροτηθεί σε σώμα η νεοεκλεγείσα διοίκηση, εκτός από τη θέση του προέδρου, όπου όπως προαναφέραμε εκλέχθηκε ο Αγγελος Σκαφιδάς, καθώς δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος και πήρε 27 ψήφους.
Να σημειωθεί ότι από τα 34 ταμειακώς εντάξει μέλη που έδωσαν το παρών στη συνέλευση, ψήφισαν τα 32.
Πριν την εκλογική διαδικασία, έγιναν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από την απερχόμενη διοίκηση, που ενημέρωσε τα μέλη για το τι έχει γίνει στα διάστημα των 4 χρόνων. Τον απολογισμό έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Σκαφιδάς και στη συνέχεια αφού εγκρίθηκαν από το σώμα της συνέλευσης, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, το επόμενο θέμα ήταν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ήταν ο Βασίλης Φωτεινάκης και μέλη της ο Παντελής Τσιγαρίδης και ο Πέτρος Χιώτης.