Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 09:27

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δοκιμασία στα Χανιά

Γράφτηκε από τον

Για την Κρήτη ταξίδεψε χθες η Καλαμάτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει σήμερα Κυριακή τα Χανιά (2,45 μ.μ, ζωντανά από το Action 24), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου στον β’ όμιλο της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” είχε ρεπό την περασμένη Κυριακή, ενώ τα Χανιά ηττήθηκαν εντός έδρας με 1-0 από τον Ιωνικό και βρέθηκαν στο- 6 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Ως εκ τούτου, μόνο με νίκη σήμερα θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για άνοδο. Η Καλαμάτα έχει χάσει εδώ και καιρό το… τρένο, καθώς όχι μόνο δεν έχει τρίποντο στα πλέι οφ, αλλά δεν έχει καν σκοράρει! Ηττήθηκε στο γήπεδό της από Χανιά (0-5), Ηλιούπολη, Καλλιθέα (0-1) και έμεινε στο 0-0 στη Νεάπολη με τον Ιωνικό.
Στον πρώτο γύρο έδωσε τρία παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο και τα έχασε όλα και με 19 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση. Το ζητούμενο πλέον στα Περιβόλια, είναι να πετύχει το πρώτο της γκολ σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Στο ματς της κανονικής σεζόν είχε αναδειχθεί ισόπαλη με σκορ 1-1 στην Κρήτη, ενώ στο γήπεδό της είχε ηττηθεί με 0-2 και με 0-5 στην πρεμιέρα της στα πλέι οφ.
Ενα αποτέλεσμα που έφερε και την απόλυση του Τόλη Τερζή και το Νίκο Αναστόπουλο για τρίτη φορά στον πάγκο. Η προετοιμασία για τα Χανιά ολοκληρώθηκε χθες και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή.  Η αποστολή της Καλαμάτας αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:
Κόβαλ, Γιαννίκογλου, Κωνσταντινόπουλος, Κωστούλας, Τζανακάκης, Στρούγγης, Αρίμπας, Γρίβας, Άλβες, Τάτος, Κατάλντι, Πασάς, Κωτσόπουλος, Καρασαλίδης, Κάνιας, Λόπεθ, Ακόστα, Μπαράλες, Πέππας και Τζουργιόνας. Αποκλείστηκε ο Βαλεριάνος λόγω συμπλήρωσης καρτών και οι Κάτσε, Κοζορώνης, Δρούγας, Μοζέρ και Ελιβέλντο.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει τη Μ. Δευτέρα την Καλλιθέα, ενώ ρεπό έχει η Ηλιούπολη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στα πλέι οφ έχει ως εξής:

Κυριακή
Χανιά – Καλαμάτα, 2.45 μ.μ.

Μ. Δευτέρα
Ιωνικός – Καλλιθέα, 4 μ.μ.
Ρεπό: Ηλιούπολη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Καλλιθέα 34
2. Χανιά 28
3. Ιωνικός 27
4. Ηλιούπολη 25
5. Καλαμάτα 19

Το πρόγραμμα στα πλέι άουτ

Μεγάλη μάχη για την παραμονή γίνεται στα πλέι άουτ, που συνεχίζονται με την 7η αγωνιστική. Θυμίζουμε ότι οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, υποβιβάζονται στη Γ’ εθνική. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο

Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Κυριακή
Αιγάλεω – Γιούχτας, 4 μ.μ.
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’, 4 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Διαγόρας 26
2. Αιγάλεω 22
3. Παναχαϊκή 21
4. Παναθηναϊκός Β’ 19
5. Γιούχτας 17
6. Ολυμπιακός Β’ 16