Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 12:19

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον
“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Με δύο αναμετρήσεις σήμερα και άλλες δύο μεθαύριο Τετάρτη ανοίγει η αυλαία στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Το ξεκίνημα θα γίνει στις 7 το απόγευμα με το παιχνίδι No pasaran – Μπαρτσελιώμα και θα ακολουθήσει στις 9 το βράδυ ο αγώνας ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια No name/Κ. Κούμανης και τη δευτεραθλήτρια Tuba Libre.
Η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν μεθαύριο Τετάρτη 15 του μήνα, όπου στις 7 το απόγευμα θα παίξουν η Old school με την Eνωση Λογιστών και αμέσως μετά στις 9 το βράδυ θα αγωνιστούν το ΚΤΕΛ με τους Ουρανοκατέβατους.
Ολα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”, ενώ σε ότι αφορά το κύπελλο ποδοσφαίρου, ο τελικός θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, όπως συνέβη και την περσινή χρονιά.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά δεν θα λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες και η Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, που είναι από τις παραδοσιακές ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας μάλιστα κατακτήσει αρκετούς τίτλους, όλα τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζαν. Επίσης μετά από δύο χρόνια παρουσίας, η Route 66/Μάμρα, η οποία μάλιστα την πρώτη σεζόν που έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα κατέκτησε τον τίτλο, δεν δήλωσε συμμετοχή, όπως και οι πρωτοεμφανιζόμενες πέρσι Γυψοσύνθεση Ντάσης και Estrada.

Το κύπελλο ποδοσφαίρου

Σε ότι αφορά το κύπελλο ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, φέτος θα πραγματοποιηθεί για 4η σερί χρονιά και θα συμμετάσχουν 5 ομάδες.
Τα προηγούμενα χρόνια το κύπελλο άνοιγε την αυλαία στα ομαδικά αθλήματα του προγράμματος “Αθληση για όλους”, όμως φέτος θα γίνει ενδιάμεσα από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Οι 5 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι Μπαρτσελιώμα, Ουρανοκατέβατοι, Tuba Libre, No pasaran, No name.
Οπως προέκυψε από την κλήρωση τo κύπελλο θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση Ουρανοκατέβατοι – No pasaran και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στη β’ φάση την Tuba Libre. Επίσης στη β’ φάση θα βρεθούν αντιμέτωποι η No name με την Μπαρτσελιώμα.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μετά την κλήρωση που έγινε την Πέμπτη 25 Απριλίου, είναι το ακόλουθο:

1η αγωνιστική
No pasaran – Μπαρτσελιώμα
Νο name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ - Tuba Libre
Old school - Ενωση Λογιστών
ΚΤΕΛ – Ουρανοκατέβατοι

2η αγωνιστική
No name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ - No Pasaran
Μπαρτσελιώμα - Old school
Tuba Libre – ΚΤΕΛ
Ουρανοκατέβατοι - Ενωση Λογιστών

3η αγωνιστική
No Pasaran - Old school
ΚΤΕΛ - No name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ
Ουρανοκατέβατοι – Μπαρτσελιώμα
Ενωση Λογιστών - Tuba Libre

4η αγωνιστική
ΚΤΕΛ - No pasaran
Old school – Ουρανοκατέβατοι
No name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ - Ενωση Λογιστών
Μπαρτσελιώμα - Tuba Libre

5η αγωνιστική
No pasaran – Ουρανοκατέβατοι
Ενωση Λογιστών – ΚΤΕΛ
Tuba Libre - Old school
Μπαρτσελιώμα - No name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ

6η αγωνιστική
Ενωση Λογιστών - No Pasaran
Ουρανοκατέβατοι - Tuba Libre
ΚΤΕΛ – Μπαρτσελιώμα
Old school - No name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ

7η αγωνιστική
Tuba Libre - No Pasaran
Μπαρτσελιώμα - Ενωση Λογιστών
No name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ – Ουρανοκατέβατοι
Old school - ΚΤΕΛ