Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 19:06

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Το διπλό στην Πύλο ενίσχυσε την πίστη για πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Τη πιο σημαντική νίκη μέχρι την… επόμενη πήρε χθές η Κυπαρισσία νικώντας με 1-0 στην Πύλο τον Τσικλητήρα που προερχόταν από τη μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί του Παμίσου.
Η τριφυλιακή ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας και έφυγε με το τρίποντο που την κρατά ζωντανή στη μάχη του τίτλου.


Η διαφορά από τον πρωτοπόρο Πάμισο παραμένει βέβαια στους 4 βαθμούς, αλλά το σημαντικό είναι ότι ο ΑΟΚ αγνοεί την ήττα μετά από δέκα αγωνιστικές στην Α' τοπική, έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα.
"Ηταν ένα τεράστιο διπλό από όλες τις απόψεις. Βαθμολογικά, αγωνιστικά, ψυχολογικά. Είχα πει ότι είναι ένα κομβικότατο ματς και το πήραμε στα ίσα, δεν το κλέψαμε.
Μπορεί το σκορ να είναι 0-1, αλλά είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες και συντριπτική κατοχή της μπάλας", λέει στο "Νotosport" ο Αλέξης Μαντζούνης  για τη νίκη στην Πύλο.
Ο προπονητής της Κυπαρισσίας στέκεται επίσης στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι αήττητη τόσο στην Α' τοπική, όσο και στο κύπελλο.
"Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας και πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν κερδίζουμε απλά, αλλά παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Η εικόνα που βγάζουμε με γεμίζει αισιοδοξία για το πρωτάθλημα.  Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι".
Το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Κυπαρισσία, είναι η Σπερχογεία εντός έδρας. Νοκ - άουτ παραμένει ο Μαργαρώνης που έχει πρόβλημα στο γόνατο και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Κυριακούλης είναι στρατευμένος.