Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 16:42

Σκαφιδάς και Στάθης στη διοίκηση της Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών

Γράφτηκε από τον
Σκαφιδάς και Στάθης στη διοίκηση της Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας στην γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ενωση Προπονητών Ποδοσφαίρου που θα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί σήμερα και αύριο στην Κατερίνη.

Συγκεκριμένα το παρών θα δώσει ο πρόεδρος του συνδέσμου των Μεσσήνιων προπονητών Αγγελος Σκαφιδάς ως τακτικό μέλος και ο α’ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Στάθης ως αναπληρωματικό μέλος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Π., σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL στην παραλία Κατερίνης. Η πρώτη μέρα της συνέλευσης που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, περιλαμβάνει το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και γενικά θέματα και προτάσεις προς συζήτηση των μελών. Αύριο δεύτερη μέρα, θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης. Οι εργασίες της συνέλευσης θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και όπως προαναφέραμε θα γίνει η εκλογή προέδρου, εκτελεστικής επιτροπής και ελεγκτικής επιτροπής.