Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 10:58

Χατ - τρικ με κεφαλιές μέσα σε 21 λεπτά ο Βασίλης Αθανασόπουλος!

Γράφτηκε από τον
Χατ - τρικ με κεφαλιές μέσα σε 21 λεπτά ο Βασίλης Αθανασόπουλος!

Ολα τα… κοντέρ σπάει τη φετινή σεζόν ο Βασίλης Αθανασόπουλος στο σκοράρισμα!

Ο 35χρονος επιθετικός πέτυχε χατ τρικ στο τελευταίο ματς του Μιλτιάδη με τη Θύελλα Αμπελοκήπων για τα μπαράζ ανόδου, με έναν τρόπο ιδιαίτερα σπάνιο! Συγκεκριμένα σημείωσε τρία γκολ μέσα σε μόλις 21 λεπτά, σκοράροντας μόνο με το κεφάλι! Η αρχή έγινε στο 51’ ύστερα από σέντρα του Μπάρκα, η συνέχεια δόθηκε στο 65’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημητρίου και το χατ τρικ πραγματοποιήθηκε στο 71’ μετά από σέντρα του Σαραντόπουλου.

54 γκολ στη σεζόν!

Με αυτά τα γκολ ο Βασίλης Αθανασόπουλος έφτασε τα πέντε στα μπαράζ ανόδου, ενώ να θυμίσουμε πως είχε πετύχει 39 γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατακτώντας με διαφορά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ενώ έχει βάλει και άλλα δέκα γκολ στο Κύπελλο Μεσσηνίας. Σύνολο 54 γκολ στη σεζόν 2023-24 και ενώ απομένει ένα ακόμη παιχνίδι με τον Παλληξουριακό στην Κεφαλλονιά. Ο απολογισμός αυτός είναι φυσικά ο μεγαλύτερος που έχει σημειώσει σε μία σεζόν στην πλούσια καριέρα του.

Το είχε ξανακάνει το 2011!

Το ερώτημα είναι αν έχει ξανακάνει χατ τρικ με κεφαλιές στο παρελθόν ο καλαματιανός επιθετικός… Αυτό έχει συμβεί μια φορά, πριν 13 χρόνια όταν φορούσε τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας”…
Ηταν 16 Ιανουαρίου του 2011 με την Καλαμάτα να αγωνίζεται στο Στάδιο με τον Αστέρα Αμαλιάδας (4-0) τη σεζόν που πήρε την άνοδο από τη Δ’ στη Γ’ εθνική. Τότε είχε πετύχει χατ τρικ με κεφαλιές, βάζοντας δύο γκολ στο πρώτο και άλλο ένα στο δεύτερο, μέσα σε 57 λεπτά. Στο 7’ από σέντρα του Αγγελόπουλου έκανε το 1-0, στο 22’ σημείωσε δεύτερο τέρμα με το κεφάλι και έκλεισε το σκορ στο 63’ με νέα κεφαλιά.