Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 13:47

Εικόνα εγκατάλειψης στο Δημοτικό γήπεδο Άριος!

Γράφτηκε από τον
Εικόνα εγκατάλειψης στο Δημοτικό γήπεδο Άριος!

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου Άριος, που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Νέος Άρις, με μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Μοιάζει με εικόνα χάους και εγκατάλειψης, σαν σκηνικό από “βομβαρδισμένο” τοπίο και έρχεται σε συνέχεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα περίπου, όταν και το γήπεδο ήταν σε άσχημη κατάσταση καθ' όλη τη διάρκειά της. Σίγουρα, κάτι άλλο παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο θυμίζει.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Νέου Άρι, Στάθη Σπηλιώτη αναφορικά με το εν λόγω θέμα, μας τόνισε σε έντονο ύφος: “Παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις μας στο Δήμο Καλαμάτας και τις υποσχέσεις, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε”, ήταν το πρώτο σχόλιο του και συνέχισε: “Καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο που εγκυμονούσε κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός”.
Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Νέου Άρι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' τοπικής, εφόσον δεν δοθεί λύση από τον Δήμο! “Από πλευράς της ομάδας μας υπάρχουν σκέψεις ακόμα και να μην κατέβει να αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' τοπικής. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ρισκάρουμε την σωματική ακεραιότητα των παιδιών, αφού μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές…”.

Ν.Κ.