Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 13:12

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Tuba Libre και Old school μοιράζονται την κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Tuba Libre και Old school μοιράζονται την κορυφή

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο και αήττητη Old school (μαζί με την Tuba Libre) με τους Ουρανοκατέβατους, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της 4ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν σήμερα και την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Το παραπάνω παιχνίδι θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, ενώ η αυλαία της 4ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ θα αντιμετωπίσει την Ενωση Λογιστών και αμέσως μετά στις 9 το βράδυ η Μπαρτσελιώμα θα αναμετρηθεί με την επίσης πρωτοπόρο και αήττητη Tuba Libre. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι ΚΤΕΛ – No pasaran που θα διεξαχθεί μεθαύριο και θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ.

“Εσπασαν” τα δοκάρια στο ματς Ενωση Λογιστών – Tuba Libre

Οι ομάδες Tuba Libre και Old school μοιράζονται την πρώτη θέση μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής. Μάλιστα η Old school πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής κερδίζοντας με 5-1 τη No pasaran.
H Τuba Libre επιβλήθηκε 3-0 της Ενωσης Λογιστών, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες “έσπασαν” τα δοκάρια. Οι νικητές είδαν 6 φορές την μπάλα να σταματά στα δοκάρια σε επιθετικές προσπάθειες των παικτών τους, ενώ δύο είχαν και οι τυπικά γηπεδούχοι Λογιστές. Οι Ουρανοκατέβατοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με δύο πόντους λιγότερους από τους δύο πρωτοπόρους μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Μπαρτσελιώμα. Στην 4η θέση ανέβηκε η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, που επικράτησε 3-1 του ΚΤΕΛ.
Αναλυτικά, η εικόνα των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής, που διεξήχθησαν την εβδομάδα που πέρασε, είναι η ακόλουθη:

NO PASARAN – OLD SCHOOL 1-5

Εύκολο έργο είχε η Old school με αντίπαλο τη No pasaran, την οποία κέρδισε με 5-1 και με 3η σερί νίκη σε ισάριθμα ματς φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Οι νικητές κατάφεραν στο πρώτο μισάωρο στο ματς να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για μια άνετη νίκη, καθώς προηγήθηκαν 4-0 χάρις στα γκολ που σημείωσαν οι Λύρας (15’), Ανυφαντής (23’, 33’), Πολυμενέας (25’). Στην επανάληψη ο Ανυφαντής 56’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 για να μειώσει στο 63’ ο Γιακουμής στο τελικό 5-1, πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ σε δύο σερί αγώνες. Ο Ανυφαντής έχασε την ευκαιρία να πετύχει και 4ο γκολ στο ματς, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αμυντικό. Ομως δεν στάθηκε τυχερός από τα 11 βήματα, καθώς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Π. Λιανός με βοηθούς διαιτητές τον Ζεϊμπέκη και την Καραγιάννη.
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος, Πρωτόπαπας (41’ Μπολέλ), Κολόζης, Σιψάς (41’ Λαδάς), Πετρόπουλος, Γεωργακόπουλος (41’ Δημόπουλος), Καπετανάκης, Κακάρογλου, Θεοδωρακόπουλος (41’ Αναστασόπουλος), Παναγόπουλος (41’ Γιακουμής), Περτσελάκης.
OLD SCHOOL: Μανώλης, Γυφτέας (41’ Κουφόγιωργας), Ψαράκης (41’ Βαρβιτσιώτης), Σφουντούρης (50’ Χαραλαμπόπουλος), Παπαστεφάνου, Πελεκάσης (41’ Ξυλάς), Λύρας (41’ Σταυρόπουλος), Κυριόπουλος, Δημητρίου, Πολυμενέας, Ανυφαντής.

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 2-1

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι Ουρανοκατέβατοι επικράτησαν με 2-1 της Μπαρτσελιώμα και βρίσκονται μόνοι στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Στο 10’ ο Αν. Παπαγεωργόπουλος άνοιξε το σκορ και στο 61’ ο Στριλιγκάς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία για να σκοράρει νωρίτερα στο 8’ όταν σε σέντρα του Τσιμιχοδήμου έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 77’ ο Σταθακόπουλος με διαγώνιο σουτ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Σαρρίδη.
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Ξυπόλυτος (41’ λ.τρ. Τσιμιχοδήμος), Δ. Παπαγεωργόπουλος, Σαρδέλας, Κόκκινος, Γιαννακόπουλος, Ντόλιας, Παντσιώτης, Χριστοδούλου, Καλιγιάννης, Αν. Παπαγεωργόπουλος (20’ Πουλάκης).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης (41’ Πετρομανιάτης), Λιανός (47’ Σταθακόπουλος), Λιάππης (47’ Ζαφειρίου), Γιωργακόπουλος (41’ Κουτίβας), Ρισβάνης (47’ Βασιλάκης), Κατσιγιάννης, Μητρόπουλος, Μπάρας, Κατσούλης (47’ Γκράσης), Μπαλάσης (41’ Μούκας), Χριστιάς (47’ Τενέντες).

ΚΤΕΛ – NO NAME/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ 1-3

Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, που αυτή τη φορά κέρδισε με 3-1 το ΚΤΕΛ και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Η No name προηγήθηκε στο 42’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γυφτέα, το οποίο κέρδισε ο Αντωνόπουλος σε ανατροπή του από τον Φουρναράκο. Στο 45’ ο Πανταζής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 59’ ο Θ. Ηλιακόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Κλιάφα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 64’ ο Πανταζής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παυλόπουλο και αμέσως ο διαιτητής Τσουλάκος σφύριξε το πέναλτι. Ο Νινιός ευστόχησε από τα 11 βήματα στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ποτηριάδη και “έγραψε” το 1-2. Στο 70’ ο Πανταζής με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 1-3.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Τσολάκος με βοηθούσε διαιτητές την Καραγιάννη και τον Γεωργακόπουλο.
ΚΤΕΛ: Ποτηριάδης, Δ. Ηλιακόπουλος, Καδάς, Μουράτι, Φουρναράκος, Τσίρμπας, Τσιγαρίδης, Γ. Στασινόπουλος, Παυλόπουλος, Θ. Ηλιακόπουλος, Γιαννακόπουλος.
NO NAME: Κλιάφας, Θεοδωρόπουλος, Αντωνόπουλος (61’ Νινιός), Μητσέας, Σπυρόπουλος, Παπαδάκος (61’ Λουκάς), Γυφτέας, Κοσυφολόγος, Δωδέκατος, Παπαδέας (41’ Πανταζής), Κοτσίλας (41’ Σμυρλής).

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - TUBA LIBRE 0-3

Η Tuba Libre ξεπέρασε το εμπόδιο της Ενωσης Λογιστών, επικρατώντας με 3-0 σε ένα παιχνίδι όπου εκτός από τα γκολ είχαμε και 8 δοκάρια.
Η Tuba Libre κατάφερε να πάρει τη νίκη -3η σερί – παρότι αγωνίστηκε για σχεδόν μία ώρα με παίκτη λιγότερο, γιατί αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Κρεμύδας. Ο έμπειρος αμυντικός ως τελευταίος παίκτης δεν άφησε τον Κ. Δαβίλλα να μπει στην περιοχή με παρατεταμένο κράτημα της φανέλας και να απειλήσει την εστία της ομάδας του. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφερε να επικρατήσει και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο 13’ ο Ξυδέας εκτέλεσε φάουλ με πάσα προς τον Ι. Σταθούλη, αυτός με σουτ από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 23’ ο Εμμανουήλ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 26’ ο Τζουμάκης έκανε το διαγώνιο σουτ από κοντά απέκρουσε ο Δικτάκης, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 32’ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχή ο Λακριντής σούταρε για να αποκρούσει ο Δικτάκης, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι “έσκασε” στο έδαφος πήρε ύψος και βρήκε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι, στην άλλη πλευρά και κατέληξε κόρνερ. Στο 33’ ο Κάλλας βγήκε τετ-α-τετ με τον Φαββατά και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 39’ ο Λακριντής με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δικτάκη και “έγραψε” το 0-2. Στο 60’ σε σέντρα στην περιοχή ο Λακριντής έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σχεδόν, η μπάλα με τα φάλτσα που είχε κατευθύνθηκε προς την αριστερή γωνία του Δικτάκη, ο οποίος έπεσε στη γωνία του απέκρουσε με το ένα χέρι, όμως μετά κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Στο 72’ ο Λακριντής με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (για 4η φορά). Στο 74’ ο Ε. Σταθούλης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 79’ ο Λακριντής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το τελικό 0-3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πανόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Αναστασόπουλο, Τράντα.
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Δικτάκης, Ξυδέας, Δαμουράς (41’ Τσόλκας), Κ. Δαβίλλας, Ι. Σταθούλης, Ε. Σταθούλης, Κατωπόδης, Κρητικάκης (34’ Ηλ. Κοντέας), Φαράντος (70’ Κανελλόπουλος), Απ. Δαβίλλας, Σιψάς (29’ Σταυρόπουλος, 70’ Νικολόπουλος).
TUBA LIBRE: Φαββατάς, Τζουμάκης, Σπυρόπουλος, Ζέρβας (55’ Στραβόλαιμος), Περιβολάρης, Καλογερόπουλος (55’ Ανδριανόπουλος), Λακριντής, Εμμανουήλ, Κάλλας (46’ Χριστόπουλος), Κρεμμύδας, Χαρίτος (51’ Βίγκος).

Δύο ομάδες, οι Tuba Libre, Old school μοιράζονται την πρώτη θέση με 9 βαθμούς, μετά τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής. Τους ακολουθούν οι Ουρανοκατέβατοι, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση και με δύο πόντους λιγότερους. Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από 3 αγωνιστικές έχει ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Tuba Libre 11-3 9
2. Old school 9-3 9
3. Ουρανοκατέβατοι 8-4 7
4. Νο name 9-7 6
5. Μπαρτσελιώμα 3-3 3
6. ΚΤΕΛ 5-9 1
7. Ενωση λογιστών 3-10 0
8. No pasaran 3-12 0

Οι σκόρερ

Ο Θανάσης Λακριντής της Tuba Libre παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, καθώς έφτασε τα 6 γκολ με τα δύο που έβαλε στο ματς με την Ενωση Λογιστών. Στη 2η θέση ανέβηκε ο Κώστας Ανυνφαντής της Old school, με τα 3 γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τη no pasaran. Την 3η αγωνιστική σημειώθηκαν συνολικά 16 γκολ, τα οποία σημείωσαν 13 παίκτες.
Αναλυτικά, οι σκόρερ μετά τη διεξαγωγή και της 2ης αγωνιστικής είναι οι:

6 γκολ: Λακριντής (Tuba Libre).

5 γκολ: Ανυφαντής (Old school).

3 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Γιακουμής (No pasaran).

2 γκολ: Δωδέκατος, Γυφτέας, Πανταζής, Νινιός (No name), Πετεινάρης, Στριλιγκάς (Ουρανοκατέβατοι), Χριστόπουλος (Tuba Libre).

1 γκολ: Αντωνόπουλος, Τσίρμπας, Δ. Ηλιακόπουλος, Τσιγαρίδης, Θ. Ηλιακόπουλος (ΚΤΕΛ), Κουτίβας, Μητρόπουλος, Σταθακόπουλος (Μπαρτσελιώμα), Παπαδέας (Νο name), Δημητρίου, Πελεκάσης, Λύρας, Πολυμενέας (Old school), Ζιώγος, Πατογιάννης, Καλιγιάννης, Αν. Παπαγεωργόπουλος (Ουρανοκατέβατοι), Καλογερόπουλος, Περιβολάρης, Κάλλας (Tuba Libre).