Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 15:07

Τον Ιούλιο τα σπουδαία για τη Super League 2

Γράφτηκε από τον
Τον Ιούλιο τα σπουδαία για τη Super League 2

Τον επόμενο μήνα θα συζητηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 2, όπως αποφάσισε χθες το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Κάτι που σημαίνει ότι σε ένα περίπου μήνα θα γίνει γνωστός ο τρόπος που θα διεξαχθεί τη νέα σεζόν η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Αν δηλαδή θα γίνει σε δύο ομίλους, όπως συνέβη τις τρεις ΄προηγούμενες σεζόν ή σε έναν. Κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στη SL2. Σε περίπτωση που υπάρξει διαχωρισμός, τότε η "Μαύρη Θύελλα" θα είναι και πάλι στο νότιο όμιλο. Οσον αφορά το χθεσινό δ.σ., επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των δύο ομίλων με τους Λεβαδειακό, Καλλιθέα, να προβιβάζονται στη Super League από βόρειο και νότιο όμιλο, αντίστοιχα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: " Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ.
Επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες Play Off / Play Out Α΄ και Β’ ομίλου, όπως αυτοί αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Στην Super League προβιβάστηκαν η ΠΑΕ Λεβαδειακός και η Athens Kallithea FC. Υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, οι ΠΑΕ Κοζάνη, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΕ Αιολικός, ΠΑΕ Ολυμπιακός Β, ΠΑΕ Γιούχτας, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β.
Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Κ19, όπως αυτή αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Πρωταθλήτρια της Κ19 αναδείχθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης για έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024.
Θα ακολουθήσει Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα, μεταξύ άλλων, την έγκριση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025".