Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 10:25

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Υπέγραψε στη Λάρισα ο Πασάς!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Υπέγραψε στη Λάρισα ο Πασάς!

Κάτοικος Λάρισας μέχρι το 2026 θα είναι πλέον ο Γιάννης Πασάς.

Ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε χθες διετές συμβόλαιο με την ΑΕΛ, που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Πασάς δεν δέχτηκε την πρόταση για νέο συμβόλαιο που του έκανε η ‘Μαύρη Θύελλα” και αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στην Καλαμάτα, ερχόμενος από τη Βέροια. Ο Πασάς ήταν από τα βασικά στελέχη της μεσσηνιακής ομάδας, που καλείται να βρει πλέον τον αντικαταστάτη του στη γραμμή κρούσης. Τα κενά βέβαια στο ρόστερ θα είναι πάρα πολλά, καθώς αυτό το καλοκαίρι θα γίνει ριζική ανανέωση.
Η ανακοίνωση της Λάρισας για τη συμφωνία με τον Αγρινιώτη επιθετικό αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Πασά, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Είναι 34 ετών, γεννημένος τον Οκτώβρη του 1990. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έχει ύψος 1.84.
Τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βέροια, Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ”.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Στο μεταξύ, χθες το μεσημέρι η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε τη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που φθάνει σε ύψος 2.744.000 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “ Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε από το ΓΕΜΗ η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας μας σε ύψος 2.744.000 ευρώ. Μια ακόμα απόδειξη της μεγάλης αγάπης του προέδρου μας κ. Γιώργου Πρασσά για την Μαύρη Θύελλα, ο οποίος κάνει τα πάντα για να την δει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ. Εκεί όπου της αξίζει να βρίσκεται και να την καμαρώσει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με όλους τους Μεσσήνιους οπαδούς της που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο”.