Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 19:23

Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μάλαμα, στο τεχνικό τιμ ο Ντούκας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μάλαμα, στο τεχνικό τιμ ο Ντούκας

Προπονητής του Α.Ο. Καλλιθέας θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Μάλαμας, καθώς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας.

Οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από την συνεργασία τους ως τώρα και με στόχο το καλό του συλλόγου ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, στο τεχνικό τιμ εντάχθηκε ο Νίκος Ντούκας, ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μάλαμα. Ο κ. Ντούκας στο παρελθόν έχει υπάρξει προπονητής του Νέστωρ Πύλου, του Α.Ο. Στενωσιάς, αλλά και των τμημάτων υποδομής του Τσικλητήρα Πύλου.
Η ανακοίνωση του Α.Ο. Καλλιθέας αναφέρει:
«Ψήφος εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Μάλαμα...
Παντοδυναμία από το... κάστρο της Καλλιθέας, στον άνθρωπο που μας άλλαξε νοοτροπία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τον άνθρωπο που δίπλα του όλη την χρονιά περάσαμε τις περισσότερες δυσκολίες και όμως ήταν με ένα χαμόγελο και έναν τρόπο να τα καταφέρνουμε. Με τον φίλο συνεργάτη και “πρύτανη” του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, Δημήτρη Μάλαμα και την νέα χρονιά.
Δίπλα του όμως ένα νέο παιδί ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο στους πάγκους, ο Νικόλαος Ντούκας, που ως Καλλιθέα του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τον ευχαριστούμε για την συνεργασία. Η επιθυμία όλων των παιδιών ώστε να μείνει ο Μάλαμας και την νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε. Σειρά τις επόμενες ημέρες θα έχουν οι ποδοσφαιριστές με βασικό κορμό από πέρυσι. 8 οι προσθήκες που έχουν κλειστεί από την ευρύτερη περιοχή και συνεχίζουμε».

Ν.Κ.