Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 14:48

Μάνατζερ Σάρι: «Έκαναν «χρυσή» πρόταση, τους ευχαριστούμε»

Γράφτηκε από τον
Μάνατζερ Σάρι: «Έκαναν «χρυσή» πρόταση, τους ευχαριστούμε»

Ο ατζέντης του Μαουρίτσιο Σάρι, Αλεσάντρο Πελεγκρίνι σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ εξήρε τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε επί εβδομάδες ο Παναθηναϊκός τον πελάτη του, παρά το γεγονός πως δεν κατέστη εντέλει δυνατό να υπάρξει συμφωνία.

Ο εκπρόσωπος του 65χρονου τεχνικού μίλησε στον δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντουλά, υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε πολύ σωστά την υπόθεση, έκανε μία «χρυσή» πρόταση και μεγάλη προσπάθεια για να πείσει με τον Σάρι, αλλά αυτή την περίοδο ο Ιταλός προπονητής δεν είναι σε θέση να αποχωρήσει απ’ την Ιταλία.

«Νιώθω υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι διαπραγματεύσεις.

Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια «χρυσή» προσφορά που ήταν πολύ σημαντική. Μόνο που αυτή τη στιγμή ο Σάρι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο και δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία» τόνισε αρχικά ο Πελεγκρίνι και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός πίεσε αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις το όνειρο να δώσει τα ηνία στον Σάρι. Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους λόγους που ανέφερα και ήταν σωστό να τους το τονίσουμε για να προχωρήσουν σε μια άλλη επιλογή. Είμαστε ευγνώμονες κι ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία καθώς ήταν εξαιρετικοί μαζί μας...».

ΑΠΕ-ΜΠΕ