Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 12:33

Η σχέση του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με τη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον
Η σχέση του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με τη Μεσσηνία

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος, ιδρυτής της Seajets με τεράστιο στόλο ταχυπλόων που εξυπηρετούν τα ελληνικά νησιά, έχει φιλικές σχέσεις με αρκετό κόσμο στη Μεσσηνία καθώς κατάγεται από το νομό μας και συγκεκριμένα από τη Λογγά.


Παράλληλα η σχέση του 54χρονου εφοπλιστή με τη Μεσσηνία έχει να κάνει και με το πάθος του για τους αγώνες αυτοκινήτου όπου ως αθλητής έχει πετύχει σημαντικές επιτυχίες. Στο παρελθόν έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Γιάννη Πολυχρονόπουλο και με άλλα μέλη της. Μάλιστα έχει συμμετάσχει ως αθλητής σε αρκετούς αγώνες που έχει διοργανώσει η ΑΛΑΚ.
Μεσσήνιοι που έχουν αγωνιστεί μαζί του κάνουν λόγο για ένα άνθρωπο φιλικό και απλό με τους συναθλητές του, που λατρεύει το αυτοκίνητο και δίνει πολύ μεγάλο βάρος στην άριστη προετοιμασία πριν τους αγώνες. Σημειώνουν επίσης ότι, αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στο νομό μας, στο παρελθόν είχε αναπτύξει σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο και στη Μεσσηνία.

Με ελικόπτερο στην
Ανάβαση Τσακώνας!

Τελευταία του συμμετοχή του Μάριου Ηλιόπουλου ως αθλητής σε Μεσσηνιακό έδαφος ήταν το 2021, όταν μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση η έλευση του στο σημείο εκκίνησης της Ανάβασης Τσακώνας με ελικόπτερο! Μετά την συμμετοχή του στον αγώνα, το ελικόπτερο τον παρέλαβε από το σημείο τερματισμού ενώ είχε παρευρεθεί και στην τελετή απονομών που είχε γίνει στην συνέχεια στο Μελιγαλά.
Οι υποχρεώσεις του θα είναι σίγουρα αυξημένες μετά και την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, όπως λένε και οι άνθρωποι της ΑΛΑΚ, κανείς δεν πρέπει να αποκλείει το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά για αγώνες στη Μεσσηνία...