Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 12:59

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στις 22 Ιουλίου ξεκινά προετοιμασία

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στις 22 Ιουλίου ξεκινά προετοιμασία

Στις 22 Ιουλίου θα ξεκινήσει η Καλαμάτα την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Παλιάμπελα και το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας. Στις 4 Αυγούστου η Καλαμάτα θα δώσει το πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την επόμενη ημέρα θα μεταβεί στο Ελατοχώρι.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος δουλεύει καθημερινά με τους συνεργάτες του ώστε να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να έχει στη διάθεση του τους παίκτες που επιθυμεί να δουλέψει μαζί τους στη διάρκεια της χρονιάς και να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της. Ο έμπειρος προπονητής θέλει να έχει 22 ποδοσφαιριστές συν τρεις τερματοφύλακες και ίσως στην αποστολή για την προετοιμασία να βρίσκονται και κάποιοι νεαροί παίκτες.
Για την ώρα οι παίκτες που συνεχίζουν είναι οι Τζανακάκης Βαλεριάνος Γρίβας, Κατάλντι και όπως φαίνεται θα μείνει και ο Κωνσταντινόπουλος. Ο Ματέους Αλβες έχει συμβόλαιο με την ομάδα και του έχει προταθεί να ανανεώσει με λιγότερα χρήματα. Ανάλογη κίνηση έχει γίνει και με τον Κοβάλ να συνεχίσει με πιο λίγα χρήματα, αλλά και τον Ακόστα, αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη μέχρι στιγμής. Στην ομάδα επιστρέφει και ο τερματοφύλακας Λαδάς που είχε δοθεί δανεικός στο Διαγόρα. Σε εξέλιξη είναι οι επαφές με τους Τάτο, Μπαράλες για να ξεκαθαρίσει αν τελικά θα συνεχίσουν ή θα αποτελέσουν παρελθόν, όπως και με τους Ελιβέλντο, Γιαννίκογλου, Πέππα και Στρούγγη.

Στο θέμα της ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι το νέο που υπάρχει είναι πως στην ομάδα έχουν “τσεκάρει” ένας 25χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, 10άρι, όπως συνηθίζουμε να λέμε, ο οποίος θα έρθει πιθανόν στα τέλη Ιουνίου για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις (εργομετρικά, ιατρικά) και από εκεί και μετά θα ξεκαθαρίσει αν αποκτηθεί.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής παρελθόν αποτελούν οι Αρίμπας, Λόπεθ, Κάνιας, Μόζερ, Κωστούλας, Καρασαλίδης και Κωτσόπουλος.