Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 14:15

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκες για Tuba Libre και Ουρανοκατέβατους

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Νίκες για  Tuba Libre  και  Ουρανοκατέβατους

 

Με νίκες συνέχισαν οι Tuba Libre και οι Ουρανοκατέβατοι, την πορεία τους για τη διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.


Στα δύο ματς με τα οποία ξεκίνησε η 5η αγωνιστική, η Tuba Libre επιβλήθηκε με 4-0 της Old school και οι Ουρανοκατέβατοι παρά την αντίσταση της No pasaran επικράτησαν με 5-3.
Οι δύο νικητές μοιράζονται την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα έχοντας διαφορά μόλις δύο πόντους και οι μεταξύ του αναμέτρηση της επόμενη αγωνιστική αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό γιατί σε αυτό το ματς μπορεί και να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα πάρει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Αναλυτικά η εικόνα το αγώνων που έγιναν προχθές στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, είναι η ακόλουθη:

TUBA LIBRE – OLD SCHOOL 4-0

Στο 18’ ο Μουλαβασίλης γύρισε την μπάλα στο περιοχή και ο Λακριντής που κινήθηκε στο α’ δοκάρι με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 24’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Φιλανδριανού που πέρασε έξι αντιπάλους του, μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Εμμανουήλ, ο οποίος ήταν στο α’ δοκάρι και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 44’ σέντρα του Μουλαβασίλη στο β’ δοκάρι σχεδόν ο Περιβολάρης με πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-0. Στο 56’ σέντρα του Χριστόπουλου στο ύψος του πέναλτι σχεδόν για τον Λακριντή και αυτός με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 4-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λιανός με βοηθούς διαιτητές τους Γεωργακόπουλο, Τράντα.
TUBA LIBRE: Κοσμάς (62’ Φαββατάς), Χάριτος (36’ λ.τρ. Βίκος), Φιλανδριανός (41” Κατσαρέας), Περιβολάρης, Τζουμάκης, Μουλαβασίλης (53’ Σπυρόπουλος), Ζέρβας (41’ Κουμούτσος), Εμμανουήλ (41’ Κάλλας), Καλογερόπουλος (53’ Στραβόλαιμος), Χριστόπουλος (62’ Ανδριανόπουλος), Λακριντής.
OLD SCHOOL: Μανώλης (47’ Μπούρας), Γυφτέας, Χαραλαμπόπουλος (41’ Κουφόγιωργας), Παπαστεφάνου (9’ λ.τρ. Φράγκος), Σφουντούρης, Πολυμενέας, Κυριόπουλος, Παυλόπουλος, Δημητρίου (47’ Γιαννίκος), Ανυφαντής, Λύρας.

NO PASARAN – ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 3-5

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Μούγιος με σουτ έξω από την περιοχή “κρέμασε” τον Κατσιώλη που ήταν εκτός εστίας και “έγραψε” 1-0, με ωραία εκτέλεση που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Στο 10’ ο Γεωργούσης επίσης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δημητρακόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 16’ λάθος συνεννόηση Σαρδέλα με Κατσιώλη, ο δεύτερος έδιωξε την μπάλα πάνω στον Καπετανάκη και αυτός χωρίς καθυστέρηση σούταρε στην κενή εστία και σκόραρε βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ την No pasaran κάνοντας το 2-1. Στο 32’ από σουτ του Δ. Παπαγεωργόπουλου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και διαιτητής Γ. Μιχαλόπουλος σφύριξε το πέναλτι. Ο Ζιώγος ευστόχησε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 35’ από κόρνερ του Δ. Παπαγεωργόπουλου, ο Ζιώγος που κινήθηκε στο κέντρο της εστίας πήδηξε πιο ψηλά από αντιπάλους του και έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-3. Στο 38’ ο Ντόλιας με σουτ από ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 2-4. Στο 66’ ο Ζιώγος με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία της εστίας του Αγγελακάκη σημείωσε το 2-5. Στο 71’ ο Μούγιος μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Παναγόπουλο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-5, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ που σημείωσε μαζί με τους συμπαίκτες του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γ. Μιχαλόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Σαπουντζή και την Καραγιάννη.
NO PASARAN: Δημητρακόπουλος (41’ Αγγελακάκης, Κολόζης (41’ Δημόπουλος), Μπολέλ, Πετρόπουλος, Σιψάς, Καμπανίνι (41’ Γιοζεφόφσκι), Κακάρογλου, Γεωργόπουλος (41’ Θεοδωρακόπουλος), Μαυροειδέας, Καπετανάκης (57’ Παναγόπουλος), Μούγιος.
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ; Κατσιώλης, Σαρδέλας, Γεωργούσης, Παπαγεωργίου (41’ Δαβίλλας, Σταυρόπουλος, Τσινταβής (46’ Μαρκόπουλος), Ντόλιας, Δ. Παπαγεωργόπουλος, Καλλιγιάννης, Στριλιγκάς, Ζιώγος.

Σήμερα δύο αγώνες

Ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με δύο αναμετρήσεις.
Συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα η Μπαρτσελιώμα θα αναμετρηθεί με τη No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ και αμέσως μετά στις 9 το βράδυ η Ενωση Λογιστών θα αντιμετωπίσει το ΚΤΕΛ.