Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 12:00

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τρεις ακόμα ανανεώσεις

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τρεις ακόμα ανανεώσεις

Η υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας χρονιάς τρέχει με γοργούς ρυθμούς στον Τέλλο Άγρα, με την διοίκηση του συλλόγου να διαμορφώνει το ρόστερ της ομάδας σύμφωνα με τα “θέλω” του Δημήτρη Λίτσα.


Οι Γαργαλιανιώτες έχουν διατηρήσει μεγάλο μέρος του βασικού κορμού των τελευταίων ετών και εσχάτως ανακοίνωσαν επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ακόμα παίκτες. Συγκεκριμένα, οι Λυκούργος Ανδρώνης, Αριστείδης Βελησσάρης και Βαγγέλης Σεφεράσι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στο δρόμο που χάραξαν οι Λυμπέρης Διονυσόπουλος, Θανάσης Γεωργιόπουλος, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος και Κώστας Καραχάλιος. Στην σχετική ανακοίνωση έγινε επίσης γνωστό, πως ο Φερνάντο Τσελάι ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και λογίζεται ως “εσωτερική” μεταγραφή.
«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 με τους τους παρακάτω παίκτες: Ανδρώνης Λυκούργος, Βελησσάρης Αριστείδης, Σεφεράσι Βαγγέλης. Επίσης, στην ομάδα ενσωματώνεται και ο Φερνάντο Τσελάι, αφού τελείωσε την στρατιωτική του θητεία. Και συνεχίζουμε...».