Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 16:05

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ: Βράβευση των παικτών που την ανέβασαν για πρώτη φορά στην Α’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ: Βράβευση των παικτών που την ανέβασαν  για πρώτη φορά στην Α’ εθνική

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος” θα διεξαχθεί το φετινό καθιερωμένο φιλικό ανάμεσα στις ομάδες παλαιμάχων του ΠΣ “Η Καλαμάτα” και του Ικαρου Νέας Ιωνίας.


Στο φιλικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου, θα τιμηθούν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στην άνοδο της Καλαμάτας στην Α’ εθνική, κάτι που τονίζεται μεταξύ άλλων στο δελτίου τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Π.Σ. Καλαμάτα. Ανάμεσα σε άλλα επισημαίνεται ότι τη βράβευση θα κάνουν οι παίκτες της νεότερης γενιάς παλαιμάχων της Καλαμάτας.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: “Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών “ΠΣ Καλαμάτα” σας γνωρίζει το Σάββατο 22-6-2024 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί στο ιστορικό γήπεδο “ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ” (ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ο θεσμοθετημένος από το 2002 αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των ομάδων Π.Σ. Καλαμάτα και του ΙΚΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ στα πλαίσια των φιλικών συναντήσεων τους το μήνα Ιούνιο στην Καλαμάτα και το φθινόπωρο στην Αθήνα.
O παραπάνω αγώνας διεξάγεται στις άριστες φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει τα δύο σωματεία από το 1973 που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο παιχνίδι αυτό αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων μέχρι και σήμερα για αγώνες Β’ εθνικής κατηγορίας (40.000 θεατές) στον αριθμό του γηπέδου και πάνω από (20.000 θεατές) έξω από αυτό. Την ίδια χρονιά η Μαύρη Θύελλα παίρνει την άνοδο για την Α’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Κλείνοντας ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός κύκλος, η νεότερη γενιά των παλαιμάχων έχοντας ως πρότυπο τα παιδιά του ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΥ για την ιστορία που έγραψαν, θα τιμήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην άνοδο της Μαύρης Θύελλας στην Α’ εθνική κατηγορία.
Από τους προπονητές της ομάδας παλαιμάχων Μουλατσιώτη Νικόλαο και Παπανικολόπουλο Νικήτα καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να παρευρεθούν στο γήπεδο “ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ” (ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) στις 18.00”.