Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 21:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πήραν μπρος οι “μηχανές”

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πήραν μπρος οι “μηχανές”

Αρκετές διαφοροποιήσεις συγκριτικά με την φετινή σεζόν αναμένεται να έχει το ρόστερ του Πανθουριακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πιάνουν δουλειά οι άνθρωποι του Πανθουριακού με σκοπό να θέσουν επί τάπητος τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο οποίος περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ των “κουκουβαγιών”.

Το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρίσουν από την ομάδα, επισπεύδει τις διαδικασίες, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια. Τουναντίον.

Συγκεκριμένα, παρελθόν θα αποτελέσουν οι Παναγιώτης Μπεσσής, Νίκος Βασιλόπουλος, Ορέστης Αντεμάι, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Γιώργος Σεντεμέντες και Γιάννης Καραχάλιος, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει στην Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Κλέαρχου Αλεξανδρόπουλου, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας.

Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε και το γεγονός ό,τι ο Δημήτρης Ζαραφέτας θα κληθεί να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, τότε το προφίλ της ομάδας αλλάζει σε μεγάλο βαθμό. 

Βέβαια, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αγαθοκλής Χριστόπουλος θέλει να διατηρήσει την επιτυχημένη συνταγή, φέρνοντας στην ομάδα παίκτες “ψημένους” στην μεγάλη κατηγορία του Νομού.

Στο πλαίσιο αυτό, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία με έναν τερματοφύλακα, έναν ακραίο αμυντικό, δύο πλάγιους επιθετικούς και έναν μεσοαμυντικό, από ομάδες της Α' τοπικής που τερμάτισαν φέτος στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Προσεχώς αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.