Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 10:06

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κοντά σε Ουές και Ξενιτίδη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κοντά σε Ουές και Ξενιτίδη

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση είναι οι πρώτες κινήσεις που έκανε η Καλαμάτα ξεκινώντας τη στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν συμφωνήσει και αναμένεται να έρθουν στην Καλαμάτα για να υπογραφούν και να ενταχθούν και επίσημα στο δυναμικό της ομάδας οι Σταύρος Ξενιτίδης και Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, ενώ τη φανέλα της Καλαμάτας θα φοράει και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Στέφανος Στρούγγης.


Ο Γιώργος Ξενιτίδης είναι 25 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή είτε ως αμυντικό χαφ, είτε ως μεσοεπιθετικός και τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στον Παναιτωλικό, όπου είχε συνολικά 23 συμμετοχές (14 το 2022-2023 και 9 το 2023-2024). Από το 2018 έως και το 2022 ήταν στον Ολυμπιακό.
Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές είναι 26 ετών και τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Καλλιθέα, ως δεξιός μπακ και αναδείχθηκε πρωταθλητής με την αθηναϊκή ομάδα, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ 1.
Σε ότι αφορά τον Στέφανο Στρούγγη, που ήταν από τις μεταγραφές του περασμένου Ιανουαρίου, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Ο 26χρονος αμυντικός το διάστημα που αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλαμάτας έδειξε καλά στοιχεία και φαίνεται πως αυτό μέτρησε ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία του.
Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν και άλλες κινήσεις, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο.