Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 16:51

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παρέμεινε και ο Τσιγαρίδης

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παρέμεινε και ο Τσιγαρίδης

Ο Πάρης Τσιγαρίδης έγινε ο όγδοος παίκτης που ανανεώνει την συνεργασία του με τον Μιλτιάδη.

Ένας ακόμη παίκτης με μεγάλη συμβολή στην πορεία του Μιλτάδη σε πρωτάθλημα και μπαράζ ανόδου, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας και στη Γ' Εθνική. Ο λόγος για τον Πάρη Τσιγαρίδη.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα και να αποτελέσει ξανά ένα πολύτιμο κομμάτι στο δυναμικό της ομάδας, για την υλοποίηση των στόχων ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Τσιγαρίδης έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την Μαύρη Θύελλα. Σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή στα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ και αρχικά εντάχθηκε στην Κ17 και εν συνεχεία προωθήθηκε στην Κ19.

Το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στην Κ20 του Παναιτωλικού, ενώ τις δύο επόμενες σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την φανέλα του ΑΟ Διαβολιτσίου.

Είχε προηγηθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Τάσο Κωνσταντακόπουλο, Τάσο Καντούτση, Στράτο Παπανικολό, Ντίνο Γαλάνη, Κώστα Παναγιωτόπουλο και Σπύρο Οδεμισιώτη.

Από την άλλη, παρελθόν αποτελούν οι Γιάννης Τσόπελας, Ηλίας Πολίμος, Δημήτρης Μπάρκας, Δημήτρης Κατσιώλης και Τάσος Τσόπελας, ενώ πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στους πρωταθλητές Μεσσηνίας οι Άγγελος Σαραντόπουλος και Παναγιώτης Μπουτσικάκης.

Τέλος, ανοιχτό παραμένει το θέμα της αποχώρησης ή μη του Περικλη Δημητρίου.