Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 19:07

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: “Θωράκισε” τα μετόπισθεν με Φιλόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: “Θωράκισε” τα μετόπισθεν με Φιλόπουλο!

Με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισε τις κινήσεις του στο μεταγραφικό “παζάρι” του καλοκαιριού ο ΑΟ Στενωσιάς, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Φιλόπουλο!

Πρόκειται αναμφίβολα για μια μεταγραφή από το... πάνω ράφι, που προσδίδει τόσο ποιότητα όσο και εμπειρία στην αμυντική γραμμή των νεοφώτιστων στην Α' τοπική, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν πως δεν είναι απλά η ομάδα που θα συμπληρώσει την 16άδα του πρωταθλήματος και θα περιοριστούν σε ρόλο... κομπάρσου.

Μετά από μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στον Πάμισο, φορώντας για πολλά χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο αριστερό μπράτσο και έχοντας στο παλμαρέ του τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Μεσσηνίας, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ρίξει τίτλους τέλους στην παρουσία του στους “Νησιώτες”.

Θυμίζουμε ό,τι ο ΑΟ Στενωσιάς έχει αποκτήσει ακόμη τον τερματοφύλακα, Αχιλλέα Οικονόμου από τον ΠΑΣ Ράχη, ενώ την τεχνική καθοδήγηση έχει αναλάβει ο Πέτρος Χιώτης.

Τέλος, με τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίζουν να αγωνίζονται οι Φώτης Κοντός, Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Βαγγέλης Καλογερόπουλος, Μάνος Μανικάκης, Βασίλης Αλεβίζος, Παναγιώτης Καγιανάς και Θοδωρής Σταματελόπουλος.