Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 15:39

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η Tuba Libre κατέκτησε τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η Tuba Libre  κατέκτησε τον τίτλο

Η Tuba Libre κατέκτησε το φετινό τίτλο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” μετά τη νίκης της με 4-1 επί της No pasarasan.


Οι “κυνανέρυθροι” ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα αήττητοι με 6 νίκες και μία ισοπαλία, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τους Ουρανοκατέβατους που έληξε 3-3.
Από την άλλη η No pasaran είχε αξιοπρεπή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσει σε κάποια νίκη.
Στο άλλο παιχνίδι που έγινε προχθές το βράδυ, το ΚΤΕΛ κέρδισε 2-1 την Old school και κατέλαβε την 4η θέση.

Σήμερα δύο παιχνίδια

Το φετινό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σήμερα με δύο αναμετρήσεις που το ενδιαφέρον στρέφεται σε αυτή που θα γίνει στις 9 το βράδυ, όπου η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ θα αντιμετωπίσει τους Ουρανοκατέβατους σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση.
Νωρίτερα στις 7 το απόγευμα θα παίξουν η Μπαρτσελιώμα με την Ενωση Λογιστών, όπου οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η εικόνα στα δύο ματς που έγιναν τη Δευτέρα είναι η ακόλουθη.

TUBA LIBRE – NO PASARAN 4-1

Δυνατά μπήκε η Tuba Libre στο παιχνίδι και κατάφερε με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 3-1.
Στο 6’ ο Σπηλιώτης με σουτ άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά μετά ο Μούγιος με τον ίδιο τρόπο έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Από εκεί και μετά ο Εμμανουλής στο 11’ και ο Σπηλιώτης στο 18’ με ισάριθμα σουτ έβαλαν μπροστά στο σκορ την ομάδα τους με 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 55’ Περιβολάρης με σουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σαπουντζής με βοηθούς διαιτητές την Καραγιάννη και τον Φλέσσα.
TUBA LIBRE: Φαββατάς, Φιλανδριανός (41’ Στραβόλαιμο), Κουμούτσος (54’ Σπυρόπουλος), Τζουμάκης (32’ λ.τρ. Ανδριανόπουλος), Χαρίτος, Ζέρβας, Κρεμμύδας, Καλογερόπουλος, Σεριάτος, Εμμανουήλ, Σπηλιώτης (41’ Περιβολάρης).
NO PASARAN: Αγγελακάκης, Μούγιος, Πετρόπουλος, Κακάρογλου, Νίκου (41’ Γεωργόπουλος), Καμπανίνι (54’ Δημόπουλος), Γιακουμής, Μπολέλ, Λαδάς, Καπετανάκης (54’ Ξηρογιάννης), Πετσόπουλος (68’ Παναγόπουλος).

OLD SCHOOL – ΚΤΕΛ 1-2

Με νίκη ολοκλήρωσε το ΚΤΕΚ τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα επικρατώντας στο τελευταίο παιχνίδι της Old school με 2-1.


Προβάδισμα στο σκορ πήρε το ΚΤΕΛ με αυτογκολ στο 25’ όταν σε σέντρα του Αντωνόπουλου ο Κουφόγιωργας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα από την περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 34’ ύστερα από καταπληκτική ενέργεια ο Τσιγαρίδης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή απέφυγε τρεις αντιπάλους του και με συρτό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 63’ ήταν η σειρά του Πελεκάσης να σκοράρει με ωραίο τρόπο, όταν με ψηλοκρεμαστό σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής την έστειλε στα δίχτυα και έγινε έτσι το τελικό 1-2.
Το ματς διαιτήτευσε ο Φλέσσας με βοηθούς διαιτητές τον Αντ. Μιχαλόπουλο και τον Γεωργακόπουλο.
OLD SCHOOL: Μπούρας, Κουφόγιωργας, Παναγόπουλος, Κυριόπουλος, Πελεκάσης, Γυφτέας, Φράγκος, Ξυλάς, Χόχωλης, Ζωγόπουλος, Σφουντούρης. Επαιξαν και οι Μπουλιάκης, Δημητρίου.
ΚΤΕΛ: Χριστόπουλος, Γιαννακόπουλος (42’ λ.τρ. Τσίρμπας), Δ. Παυλόπουλος, Καρνούσκος, Καρδάσης, Μουτσούλας, Αλεξόπουλος, Τσιγαρίδης, Αντωνόπουλος, Φουρναράκος, Δ. Ηλιακόπουλος.