Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 11:18

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Σταύρος Παν. Παπαδόπουλος”

Γράφτηκε από τον
Ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Σταύρος Παν. Παπαδόπουλος”

Ολοκληρώθηκε το 2ο Internasional Kalamata Cap “Σταύρος Παν. Παπαδόπουλος” που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλου και διοργανωτές τα συνεργαζόμενα σωματεία Αίαντα, Πανθουριακού και Μεσσηνιακού με την συνδιοργάνωση της εταιρίας Boca Sport.


Το παραπάνω τουρνουά που είναι όραμα του Αγαθοκλή Χριστόπουλου και τιμάται και ο αείμνηστος Σταύρος Παπαδόπουλος για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης.
Το τουρνουά ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας με την τελετή απονομής κυπέλλου και μεταλλίων στους νικητές, αλλά και σε όσους συμμετείχαν σε αυτό.
Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: “Ολοκληρώθηκε το 2ο INTERNATIONAL KALAMATA CAP «ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ», το οποίο φιλοξένησε εκατοντάδες αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και συνοδούς. Δεκάδες ενδιαφέροντες αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα του Μεσσηνιακού, «Παναγιώτης Μπαχράμης», Αφών Σακελλαρόπουλου & Κορδία.
Το τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών «ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» είναι η υλοποίηση του οράματος του κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλου, με διοργανωτές τα συνεργαζόμενα σωματεία Αίαντα, Πανθουριακού και Μεσσηνιακού με την συνδιοργάνωση της εταιρίας Boca Sport. Το όνομα του τουρνουά αποτελεί την ευχαριστήρια μνήμη στον αείμνηστο ευπατρίδη Σταύρο Παν. Παπαδόπουλο για την προσφορά του στον καλαματιανό αθλητισμό.
Την Δευτέρα 1/7/2024 έγινε, στο ιστορικό γήπεδο του Μεσσηνιακού, η τελετή των απονομών στους νικητές και σε όλους του συμμετέχοντες. Παρευρέθηκε ο κ. Αγαθοκλής Χριστόπουλος που πραγματοποίησε αρκετές απονομές.
Το γήπεδο του Μεσσηνιακού μετά την χθεσινοβραδινή εκδήλωση συμπλήρωσε 2 χρόνια περίπου λειτουργίας με την ανακατασκευασμένη μορφή του και χρησιμοποιήθηκε, κατ' εκτίμηση, από 8.000 περίπου αθλητές σε επίσημους και φιλικούς αγώνες”.

Κλείνει για 1 μήνα το γήπεδο

Το γήπεδο του Μεσσηνιακού, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά τη Δευτέρα το βράδυ, έκλεισε για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου. Το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για έναν μήνα και στη συνέχεια θα είναι έτοιμο για νέα αγωνιστική χρονιά.