Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 23:12

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Προωθήθηκαν έξι παιδιά από την Ακαδημία “Τιτάνες”

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Προωθήθηκαν έξι παιδιά από την  Ακαδημία “Τιτάνες”

Εμπιστοσύνη στα νεαρά ταλέντα δείχνει η Αναγέννηση Παραλίας, που προώθησε έξι νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία “Τιτάνες” με την οποία υπάρχει συνεργασία.

Το πλάνο της Αναγέννησης Παραλίας περιλαμβάνει ανάδειξη νεαρών ταλέντων και στο πλαίσιο αυτό έξι νεαροί ποδοσφαιριστές αναμένεται να καταγράψουν τις πρώτες τους συμμετοχές με την φανέλα της ανδρικής ομάδας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.

Πρόκειται για τους Ρούσι Σιμεόνοφ, Άγγελο Ντάση (2007), Παναγιώτη Μανιάτη (2010), Κώστας Μάλι (2006), Εμιλιάνο Κολοσάι (2005) και Παύλο Παπαδόπουλο (2003), οι οποίοι προωθήθηκαν από την Ακαδημία “Τιτάνες”, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Παναγιώτη Μανιάτη (φώτο στη μέση), ο οποίος παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο νεαρός Μανιάτης βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μετά από πρόσκληση του παλαίμαχου άσου του “τριφυλλιού” και νυν μέλους του τμήματος σκάουτινγκ, Ανδρέα Λαγωνικάκη, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Παναγιώτης, ο οποίος πρόσφατα έγινε 14 ετών (02/07/05), είναι γιος του παλιού αθλητή μπάσκετ, Βασίλη Μανιάτη. Yπήρξε φέτος βασικός στέλεχος της Μικτής Μεσσηνίας Κ14 και οι προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν είναι μεγάλες.

Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαρίστησε τους Παναγιώτη Δρούγα και Στέλιο Παπαδόπουλο για την συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί με την ίδια επιτυχημένη συνταγή.