Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 19:29

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Πρωταθλήτρια η Tuba Libre

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Πρωταθλήτρια η Tuba Libre

Η Tuba Libre αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.


Στη δεύτερη χρονιά παρουσίας της στην παραπάνω διοργάνωση ευτύχησε να κατακτήσει τον τίτλο αήττητη, έχοντας πετύχει 6 νίκες και μόνο σε ένα ματς, αυτό της προτελευταίας αγωνιστικής, αναδείχθηκε ισοπαλία 3-3 με τους Ουρανοκατέβατους.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η περσινή πρωταθλήτρια No name/Κ. Ο Κουμάνης ΑΒΕΕ, που μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη φετινή πρωταθλήτρια, είχε μόνο νίκες, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει και να πάρει το τρόπαιο.
Στην 3η θέση τερμάτισαν οι Ουρανοκατέβατοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια καλή πορεία, ίσως την καλύτερη στα χρόνια που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η εικόνα στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, είναι η ακόλουθη:

TUBA LIBRE – NO PASARAN 4-1

Δυνατά μπήκε η Tuba Libre στο παιχνίδι και κατάφερε με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 3-1.
Στο 6' ο Σπηλιώτης με σουτ άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά μετά ο Μούγιος με τον ίδιο τρόπο έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Από εκεί και μετά ο Εμμανουλής στο 11' και ο Σπηλιώτης στο 18' με ισάριθμα σουτ έβαλαν μπροστά στο σκορ την ομάδα τους με 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 55' Περιβολάρης με σουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σαπουντζής με βοηθούς διαιτητές την Καραγιάννη και τον Φλέσσα.
TUBA LIBRE: Φαββατάς, Φιλανδριανός (41' Στραβόλαιμο), Κουμούτσος (54' Σπυρόπουλος), Τζουμάκης (32' λ.τρ. Ανδριανόπουλος), Χαρίτος, Ζέρβας, Κρεμμύδας, Καλογερόπουλος, Σεριάτος, Εμμανουήλ, Σπηλιώτης (41' Περιβολάρης).
NO PASARAN: Αγγελακάκης, Μούγιος, Πετρόπουλος, Κακάρογλου, Νίκου (41' Γεωργόπουλος), Καμπανίνι (54' Δημόπουλος), Γιακουμής, Μπολέλ, Λαδάς, Καπετανάκης (54' Ξηρογιάννης), Πετσόπουλος (68' Παναγόπουλος).

OLD SCHOOL – ΚΤΕΛ 1-2

Με νίκη ολοκλήρωσε το ΚΤΕΚ τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα επικρατώντας στο τελευταίο παιχνίδι της Old school με 2-1.
Ο Προβάδισμα στο σκορ πήρε το ΚΤΕΛ με αυτογκόλ στο 25' όταν σε πήρε ο Κουφογιώργας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα από την περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 34' ύστερα από καταπληκτική ενέργεια ο Τσιγαρίδης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή απέφυγε τρεις αντιπάλους του και με συρτό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 63' ήταν η σειρά του Πελεκάση να σκοράρει με ωραίο τρόπο, όταν με ψηλοκρεμαστό σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής την έστειλε στα δίχτυα και έγινε έτσι το τελικό 1-2.
Το ματς διαιτήτευσε ο Φλέσσας με βοηθούς διαιτητές τον Αντ. Μιχαλόπουλο και τον Γεωργακόπουλο.
OLD SCHOOL: Μπούρας, Κουφογιώργας, Παναγόπουλος, Κυριόπουλος, Πελεκάσης, Γυφτέας, Φράγκος, Ξυλάς, Χοχόλης, Ζωγόπουλος, Σφουντούρης. Επαιξαν και οι Μπουλιάκης, Δημητρίου.
ΚΤΕΛ: Χριστόπουλος, Γιαννακόπουλος (42' λ.τρ. Τσίρμπας), Δ. Παυλόπουλος, Καρνούσκος, Καρδάσης, Μουτσούλας, Αλεξόπουλος, Τσιγαρίδης, Αντωνόπουλος, Φουρναράκος, Δ. Ηλιακόπουλος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ - ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ 1-2

Με νίκη ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα η Ένωση Λογιστών, που επικράτησε με 2-1 της Μπαρτσελιώμα.
Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα των Λογιστών, οι δύο πέτυχαν στα τελευταία παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Στο 10' από φωτογραφία του Κ. Ξυδέα ο Ε. Σταθούλης με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Κ. Δαβίλλα και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 32' από την ασίστ του Σταθακοπούλου ο Κατσούλης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 72 ο Ι. Ο Σταθούλης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το τελικό 1-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λιανός με βοηθούς διαιτητές τον Λούκα και την Καραγιάννη.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κότσης, Κατσούλης, Κατσιγιάννης, Γιωργακόπουλος, Γκράσσης, Σταθακόπουλος, Βασιλάκης, Μπαλάσης, Ρισβάνης, Τενέντες, Λιανός. Επαιξαν και οι Λιάππης, Κουτίβας, Σαφάκας.
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Δικτάκης, Κ. Ξυδέας, Φαράντος, Ι. Σταθούλης, Ηλ. Κοντέας, Ε. Σταθούλης, Απ. Δαβίλλας, Κ. Δαβίλλας, Δαμουράς, Νικολόπουλος, Λαγός. Επαιξαν και οι Τσόλκας, Σταυρόπουλος, Μπένος, Ζαμπάρας.

ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ – ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 5-3

Πιο άνετα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ η No name κέρδισε με 5-3 τους Ουρανοκατέβατους και ολοκλήρωσε με τη νίκη τους αγώνες της στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο 6' σε μπροστίνα ο Χελάς έφυγε πίσω από τους αμυντικούς πέρασε και τον Κατσιώλη και με πλασέ σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο κάθε δοκάρι. Στο 25' ο Χελάς έκανε γύρισμα για τον Πανταζή και αυτός με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 1-0. Στο 36' ο Παπαδέας με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Κατσιώλη και έκανε το 2-0. Στο 52' από ασίστ του Σπυρόπουλου, ο Μητσέας που είχε προωθηθεί, με κοντινό πλασέ πέτυχε το 3-0. Στο 56' ο Γυφτέας με σουτ σημείωσε το 4-0. Στο 60' πήγε του Σπυρόπουλου στο β' δοκάρι, εκεί κινήθηκε ο Πανταζής, ο οποίος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 64' ο Σαραντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 5-1. Στο 69' ο Μητρόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-2. Στο 78' ο Πατογιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-3.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Κότσης με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Ταβουλαρέα.

ΝΟ ΝΑΜΕ: Μητσέας, Χελάς, Γυφτέας, Θεοδωρόπουλος, Πανταζής, Κουνάδης, Αντωνόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπαδέας, Κοσυφολόγος, Κοτσίλας.
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Κατσιώλης, Κόκκινος, Ανδρ. Σαρδέλας (54' Δαβίλλας), Δ. Παπαγεωργόπουλος (18' Παπαστεργίου), Σταυρόπουλος, Ντόλιας, Πατογιάννης, Τσινταβής, Τσάνης (41' Π. Σαρδελάς), Σταυρινός, Ζιώγος (59' Μητρόπουλος).

Η βαθμολογία

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από 6 αγωνιστικές έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Tuba Libre 27-7 19
2. No name 32-19 18
3. Ουρανοκατέβατοι 20-15 14
4. ΚΤΕΛ 22-11 13
5. Old school 11-16 9
6. Ενωση 2. -21 6
7. Μπαρτσελιώμα 8-20 3
8. No pasaran 7-30 0

Οι σκόρερ

Τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα κέρδισε ο Θανάσης Λακριντής της Tuba Libre, που έφτασε στα 12 γκολ.
Τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι Βαγγέλης Γυφτέας και ο συμπαίκτης του στο No name Βασίλης Πανταζής που σκόραραν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τους Ουρανοκατέβατους. Στην 3η θέση με 6 γκολ έμεινε ο Κώστας Ανυφαντής της Old school, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς με το ΚΤΕΛ, ενώ στην 4η θέση με 5 γκολ τερμάτισε ο Κώστας Δαβίλλας της Ενωσης Λογιστών.
Αναλυτικά, οι σκόρερ μετά τη διεξαγωγή και της 7ης αγωνιστικής είναι οι:

12 γκολ: Λακριντής (Tuba Libre)

7 γκολ: Γυφτέας, Πανταζής (No name)

6 γκολ: Ανυφαντής (Old school)

5 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ένωση Λογιστών)
4 γκολ: Αντωνόπουλος (ΚΤΕΛ), Δωδέκατος (No name), Πετεινάρης (Ουρανοκατέβατοι), Περιβολάρης (Tuba Libre)

3 γκολ: Τσίρμπας (ΚΤΕΛ), Τζίφας (No name), Γιακουμής (No pasaran), Ζιώγος, Στριλιγκάς, Πατογιάννης (Ουρανοκατέβατοι), Εμμανουήλ (Tuba Libre)

2 γκολ: Δουλάμης, Κ. Ξυδέας, Ι. Σταθούλης (Ένωση Λογιστών), Θ. Ηλιακόπουλος, Δ. Ηλιακόπουλος, Τσιγαρίδης (ΚΤΕΛ), Νινιός, Σπυρόπουλος, Χελάς, Παπαδέας (No name), Μούγιος (No pasaran), Πελεκάσης (Old school), Γεωργούσης (Ουρανοκατέβατοι), Χριστόπουλος, Κατσαρέας, Σεριάτος, Σπηλιώτης (Tuba Libre)

1 γκολ: Ε. Σταθούλης (Ένωση Λογιστών), Γ. Στασινόπουλος, Κ. Κατράνης, Γεωργακόπουλος, Καρνούσκος, Παυλόπουλος, Γκίζας, Π. Κατράνης (ΚΤΕΛ), Κουτίβας, Μητρόπουλος, Σταθακόπουλος, Χριστιάς, Κατσιγιάννης, Μούκας, Τσούκλερης, Κατσούλης (Μπαρτσελιώμα), Αντωνόπουλος, Κοτσιλάς, Θεοδωρόπουλος (Όνομα), Καπετανάκης, Παναγόπουλος (No pasaran), Δημητρίου, Λύρας, ), Καλιγιάννης, Αν. Παπαγεωργόπουλος, Ντόλιας (Ουρανοκατέβατοι), Καλογερόπουλος, Κάλλας (Tuba Libre)