Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 07:52

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Nα μεγαλώσουμε τη διαφορά", λέει ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Nα μεγαλώσουμε τη διαφορά", λέει ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Ο Τσικλητήρας Πύλου είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τον Πάμισο και μάλιστα δύο φορές για τους "8" του κυπέλλου Μεσσηνίας. Στο πρωτάθλημα όμως οι Νησιώτες είναι ασταμάτητοι και ο Τσικλητήρας το κατάλαβε από το... ξεκίνημα στο κυριακάτικο μεταξύ τους ματς για την 11η αγωνιστική.


Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Γιάννης Καλογερόπουλος έκανε το 1-0 και έθεσε τις βάσεις για την 11η νίκη των πρωτοπόρων σε ισάριθμα παιχνίδια, πετυχαίνοντας παράλληλα το πιο γρήγορο γκολ (στα 30 δευτερόλεπτο) στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε τελικά με 4-2 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από την επίσης αήττητη Κυπαρισσία.
Ουδείς όμως θεωρεί ότι έχει κριθεί κάτι, παρότι ο Πάμισος δεν έχει χάσει ούτε βαθμό.
"Σκοπός μας είναι να μεγαλώσουμε τη διαφορά και μετά το σερί. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Ακόμα και να κερδίσουμε την Κυπαρισσία δεν θα έχει τελειώσει τίποτα, γιατί θα μένουν 15 αγωνιστικές. Θα έχουμε όμως σημαντικό προβάδισμα", δηλώνει στο "Ν" ο Γιάννης Καλογερόπουλος.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που μετρά 7 γκολ στο πρωτάθλημα σχολιάζοντας το "11 στα 11" είπε:
¨Οταν μιλάμε για "11 στα 11" δεν μπορείς να το περιμένεις όταν είσαι και στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, πόσο μάλλον σε ερασιτεχνικό σωματείο. Είμαστε πρώτοι αήττητοι και σε πολύ καλή κατάσταση. Μας ακολουθεί η Κυπαρισσία που θέλει και αυτή το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν υπάρχει φέτος κανένα εύκολο παιχνίδι".
Οσο για το 4-2 επί του Τσικλητήρα::  "Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε αδικηθεί γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπήκαμε λοιπόν αποφασισμένοι και δείξαμε από την αρχή τις διαθέσεις μας.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3 γκολ και δύο δοκάρια. Δεν μπορούσαμε να αποτύχουμε και πάλι".


"Ας μην βάλω άλλο γκολ"

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος είναι μαζί με τον Σεϊτάι τα βασικά επιθετικά "όπλα" των πρωτοπόρων, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει ο τίτλος του πρώτου σκόρερ: "Να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα και ας μην βάλω άλλο γκολ", λέει χαρακτηριστικά.
Στο αγωνιστικό σκέλος, χθες υπήρχε ρεπό και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Σπερχογεία. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Πάμισος θα παραταχθεί πλήρης με σκοπό την 12η σερί νίκη.