Δευτέρα, 24 Νοέμβριος 2014 19:46

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παραμένει αήττητη και σε τροχιά τίτλου

Γράφτηκε από τον

Η Κυπαρισσία ξεπέρασε το Σάββατο και το εμπόδιο της Σπερχογείας με 1-0 και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Η τριφυλιακή ομάδα μετρά 9 νίκες και δύο ισοπαλίες και απέχει 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πάμισο που έχει το απόλυτο.


Ο Αλέξης Μαντζούνης περιμένει από τους παίκτες του να συνεχίσουν το σερί και να πάνε τουλάχιστον με το -4 στο ντέρμπι με τον Πάμισο στο φινάλε του πρώτου γύρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η Κυπαρισσία έχει κρατήσει το μηδέν, ενώ γενικότερα έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ σε 11 αγωνιστικές.
Επίδοση που συνιστά την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Κυπαρισσία βρίσκεται σε τροχιά τίτλου.
Κόντρα στη Σπερχογεία σκόραρε νωρίς και στη συνέχεια είχε ευκαιρίες να "κλειδώσει" τη νίκη. Δεν το έκανε όμως με αποτέλεσμα να αγχωθεί στο φινάλε όταν και αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Γαργαρώνη.
Σημασία όμως έχει ότι πήρε για 4η σερί αγωνιστική τους 3 βαθμούς και είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να απειλήσει τον Πάμισο.
Το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο εκτός έδρας με τον Ακρίτα Κορώνης, όπου δεν θα αγωνιστεί και πάλι ο τραυματίας Μαργαρώνης, καθώς και ο τιμωρημένος Γαργαρώνης.
Ακόμα ο Κυριακούλης είναι φαντάρος και είναι αβέβαιο αν θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Θυμίζουμε ότι ο επαναληπτικός προημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας αντί για μεθαύριο, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".