Δευτέρα, 24 Νοέμβριος 2014 20:25

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Mάλλον θα παίξουν μπάλα την Κυριακή…

Γράφτηκε από τον

Δύο τουλάχιστον αγωνιστικές… πίσω πάει το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής αφού αναβλήθηκε η 8η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για χθες ενώ έχει αναβληθεί και η 9η αγωνιστική που ήταν να γίνει εμβόλιμα μεθαύριο Τετάρτη.


Το ερώτημα πλέον είναι αν το πρωτάθλημα θα αρχίσει την προσεχή Κυριακή ή όχι. Σήμερα στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα φάνηκε πως μάλλον τα πρωταθλήματα θα ξαναρχίσουν την Κυριακή. Και αυτό γιατί οι ομάδες κατάφεραν να συνεννοηθούν για το κοινό τους κείμενο προς την ΕΠΟ, ώστε η ομοσπονδία να ανάψει το... πράσινο φως, να ορίσει διαιτητές και να αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα, της Β' και της Γ' εθνικής το Σαββατοκύριακο.
Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα οριστικοποιηθεί σαύριο. Μέχρι σήμερα οι πιθανότητες δείχνουν σέντρα χωρίς να είναι κάτι απόλυτα βέβαιο μέχρι να βγει η σχετική επίσημη ανακοίνωση καθώς το τελευταίο διάστημα τα έχουμε δει… όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αν πάντως πάμε σε αγώνες την Κυριακή, τότε το πιθανότερο είναι ότι το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα ξεκινήσει από εκεί που έχει σταματήσει. Αυτό σημαίνει ότι η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Παναργειακό για την 8η αγωνιστική.
Αγωνιστικά, οι παίκτες της Καλαμάτας έκαναν συνεχόμενες προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες και αύριο θα έχουν ρεπό. Χάριτος, Σαλαπάτας, Τσάτσος και Γεωργακόπουλος είναι οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Σαλαπάτας είναι σίγουρα εκτός για την Κυριακή όπως και ο Τσάτσος που εκτός από τον τραυματισμό είναι και τιμωρημένος. Τις επόμενες μέρες θα φανεί το αν θα είναι στην διάθεση του Κουρμπανά οι Χάριτος και Γεωργακόπουλος.