Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 16:39

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διπλή ενίσχυση στον “άσο” με Νέγκογλου και Γεωργουλάκο

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διπλή ενίσχυση στον “άσο” με Νέγκογλου και Γεωργουλάκο

Σε διπλή ενίσχυση στον “άσο” προχώρησε ο Ηρακλής Καλαμάτας, αφού τα βρήκε σε όλα με τους Δημήτρη Νέγκογλου και Παναγιώτη Γεωργουλάκο. Παράλληλα, από τον ΑΕΠΣ Άρι προωθήθηκαν πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα ήταν οι άνθρωποι του Ηρακλή Καλαμάτας μετά την μεταγραφή του Παναγιώτη Αλάμαρα στην Ομόνοια και προχώρησαν μάλιστα στην απόκτηση δύο πορτιέρο.

Συγκεκριμένα, οι “κυανόλευκοι” συμφώνησαν με τους Δημήτρη Νέγκογλου και Παναγιώτη Γεωργουλάκο.

Ο Νέγκογλου είναι 22 ετών και αποκτήθηκε από την Θύελλα Χαρακοπιού. Εντός Μεσσηνίας έχει φορέσει επίσης, τα γάντια της Θύελλας Μερόπης, της Δόξας Καλαμάτας και του Εθνικού Μελιγαλά, ενώ έχει ξεκινήσει από τον Ηρακλή Καβάλας.

Ο Γεωργουλάκος είναι 24 ετών και πρόκειται για τον γιο του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Ηρακλή, του Ολυμπιακού, της Αναγέννησης και άλλων συλλόγων του Νομού, Μιχάλη.

Ο Γεωργουλάκος... τζούνιορ υπερασπιζόταν μέχρι πρότινος την εστία του ΠΑΟ Κάτω Μονής. Η συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Λευκωσίας με την ονομασία “Πρωτάθλημα ΕΠΟΠΛ” (Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Περιφέρειας Λευκωσίας). Η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Παράλληλα, πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα του ΑΕΠΣ Άρι Καλαμάτας με την οποία υπάρχει συνεργασία, προωθήθηκαν στον Ηρακλή και θα τον ενισχύσουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Πρόκειται για τους Χρήστο Κουτράκη (17 ετών, τερματοφύλακας), Νίκο Παντελόπουλο (16 ετών, επιθετικός), Κωνσταντίνο Παντελόπουλο (16 ετών, αμυντικός), Νικήτα Μέλλιο (19 ετών, επιθετικός) και Δημήτρη Θεόκα (16 ετών, αμυντικός).