Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 21:40

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέλος και οι Αριστομενόπουλος, Μπορχάν!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέλος και οι Αριστομενόπουλος, Μπορχάν!

Οι Γιώργος Αριστομενόπουλος και Αλέξανδρος Μπορχάν ακολούθησαν τον Στέλιο Τιμπλαλέξη στην έξοδο από τον Πάμισο.

Καταιγιστική μορφή παίρνουν οι εξελίξεις στον Πάμισο τα τελευταία 24ωρα! Μετά την αποχώρηση του Νίκου Γεωργακλή από την τεχνική ηγεσία, αλλά και την απώλεια” του Στέλιου Τιμπλαλέξη, ακόμα δύο παίκτες με τους οποίους υπήρχε συμφωνία ανανέωσης, αποτελούν παρελθόν από τους “Νησιώτες”.

Ο λόγος για τους Γιώργο Αριστομενόπουλο και Αλέξανδρο Μπορχάν, οι οποίοι ετοιμάζουν... βαλίτσες για άλλες πολιτείες, ενώ πιθανότατα η λίστα των αποχωρήσεων θα μεγαλώσει τις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά τους υποψηφίους αντικαταστάτες του κ. Γεωργακλή, μετά τον Γιάννη Αντωνόπουλο, στη λίστα προστέθηκε το όνομα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Ράχη, Δημήτρη Παυλόπουλου.

Το τι μέλλει γενέσθαι κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα την δεδομένη χρονική στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι πως, ο σύλλογος της Μεσσήνης διάγει μία από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών.

Ο 29χρονος μπακ, Γιώργος Αριστομενόπουλος, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον Πάμισο μετά από 8 χρόνια, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ύστερα από 8 χρόνια αποχαιρετώ την ομάδα της καρδιάς μου και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους! Δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν...