Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 20:02

ΔΩΡΙΟ: Ενα μήνα χωρίς νίκη

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Ενα μήνα χωρίς νίκη

Χωρίς νίκη από τις 29 Οκτωβρίου όταν και επικράτησε με 5-1 του Ολυμπιακού Καλαμάτας είναι το Δώριο. Σ' αυτό το διάστημα μετρά δύο ήττες από Ανδρούσα, Τέλλο Αγρα (εντός) και ισάριθμες ισοπαλίες με Σπερχογεία και Κορώνη (εκτός).
Ετσι έχει υποχωρήσει στην 4η θέση της Α' τοπικής, την οποία κινδυνεύει να χάσει, αφού το Σάββατο φιλοξενείται από το Μεσσηνιακό που έχει δύο βαθμούς λιγότερους.


Ο Γιάννης Αντωνόπουλος εξηγεί ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών:
"Μας έχουν στοιχίσει οι απουσίες, καθώς όλα τα προβλήματα ήρθαν μαζεμένα. Εχουμε πει ότι το ρόστερ δεν είναι μεγάλο και σίγουρα έχουμε επηρεαστεί από τις ελλείψεις.
Με τον Τέλλο Αγρα ήμασταν σχετικά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό", λέει στο "Ν" ο προπονητής του Δωρίου, ο οποίος βλέπει το απουσιολόγιο να παραμένει γεμάτο ενόψει του αγώνα με το Μεσσηνιακό.
Συγκεκριμένα εκτός από τους μακροχρόνια απόντες Βασιλόπουλο και Κουλουρά, τραυματίες είναι οι Γιαννόπουλος, Αντωνίου, Παντελής, Ι. Γκότσης και  Κωτσάκης. Τις επόμενες μέρες θα φανεί ποιοι θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Το Δώριο ενδέχεται λοιπόν να αγωνιστεί με 11άδα ανάγκης στο σαββατιάτικο ματς.