Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 13:27

Στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου και ο Τσέλα

Γράφτηκε από τον
Στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου και ο Τσέλα

Παίκτης της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με κάθε επισημότητα είναι από την Τρίτη (23/7) ο Μάριος Τσέλα, με τον αθηναϊκό σύλλογο να ανακοινώνει την συμφωνία του με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Ράχη.

Η καλαματιανή... παροικία στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου μεγαλώνει. Μετά τον Άρη Μπέγκα, η ομάδα της Αθήνας απέκτησε έναν ακόμη πρώην παίκτη του ΠΑΣ Ράχη.

Ο λόγος για τον Μάριο Τσέλα, με τον 19χρονο τερματοφύλακα να δέχεται την πρότασή της και να βάζει την υπογραφή του για έναν χρόνο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι προπονητής της Θύελλας είναι ο Μεσσήνιος με καταγωγή από την Φοινικούντα, Ηλίας Τζεμόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τόσο την φανέλα της Καλαμάτας, όσο και εκείνη του Μεσσηνιακού.

Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Καλαματιανός, Τάσος Τσακόγιωργας, αδερφός του Θανάση που είχε αγωνιστεί επίσης σε Καλαμάτα και Μεσσηνιακό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο 19χρονος Μάριος Τσέλα, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
 
Η διοίκηση της ομάδας ενισχύει το ρόστερ που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες προετοιμασία, έχοντας στόχο την επιστροφή στην Α' κατηγορία
 
Πρόκειται για νεαρό τερματοφύλακα, γεννημένο του 2005, που αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην ΠΑΣ Ράχη, ομάδα της Καλαμάτας.
 
Από τα 14 του χρόνια βρίσκεται στο επίπεδο Α' Μεσσηνίας και αναμένεται να είναι από τους τερματοφύλακες που θα έχει στη διάθεση του, ο τεχνικός της ομάδας μας Ηλίας Τζεμόπουλος.”