Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 09:40

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Έπιασε “14άρι” στις ανανεώσεις με Χριστόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Έπιασε “14άρι” στις ανανεώσεις με Χριστόπουλο

Σε μία ακόμη ανανέωση προχώρησε ο Ηρακλής Καλαμάτας, φθάνοντας συνολικά τις 14 μέχρι στιγμής, μιας και την προσπάθεια των “κυανόλευκων” στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής θα ενισχύσει και ο Δημήτρης Χριστόπουλος.

Ο 19χρονος μέσος αποτέλεσε σημαντικό “γρανάζι” στη μηχανή του Άρη Γαλανόπουλου κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Αξίζει να αναφερθεί πως τόσο ο Χριστόπουλος, όσο και ο Βασίλης Τζάννες, αλλά και οι Χρήστος Κουτράκης, Νίκος Παντελόπουλος, Κωνσταντίνος Παντελόπουλος, Νικήτας Μέλλιος και Δημήτρης Θεόκας, οι οποίοι προωθήθηκαν από τον ΑΕΠΣ Άρι, θα ενισχύσουν τον Ηρακλή ως “μικροί”.

Θυμίζουμε πως μετά από σχετική απόφαση, στην Α' τοπική είναι υποχρεωτική η παρουσία στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα η συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί από 01/01/04 και έπειτα.

Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν, επίσης, οι Αλκίνοος Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Βλαχάκης, Γιώργος Παπαδέας, Ηλίας Βαΐτσης, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Δαρσακλής, Κώστας Μαγκλάρας, Κώστας Μπρακούλιας, Γιάννης Λύρας, Θανάσης Ψωρομύτης, Σαμπιόν Χατζίου και Γιάννης Κορδώνης.

Τα νέα πρόσωπα ενόψει της νέας σεζόν είναι οι Δημήτρης Σκιάς, Δημήτρης Νέγκογλου και Παναγιώτης Γεωργουλάκος, ενώ ως εσωτερική μεταγραφή λογίζεται ο Παναγιώτης Οικονομέας.

Ο 21χρονος αριστερός οποισθοφύλακας είχε αποκτηθεί κατά την χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου από τον ΑΟ Σπερχογείας, αλλά λόγω τραυματισμού δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.