Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 23:27

Από δύο ομάδες ανακοινώθηκε ο Μιτρόφ! - “Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου”

Γράφτηκε από τον
Από δύο ομάδες ανακοινώθηκε ο Μιτρόφ! - “Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου”

Μέλος δύο διαφορετικών ομάδων που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΠΣ Μεσσηνίας, σε χρονική απόσταση λιγότερη της μισής ώρας, έγινε το βράδυ της Τρίτης (30/7) ο Ίλιε Μιτρόφ!

Στις 9:30 μ.μ. ο ΠΑΟ Καλού Νερού ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του πολύπειρου στόπερ, που επί σειρά ετών αποτέλεσε “σημαία” του ΑΟ Κυπαρισσίας.

Ωστόσο, έπειτα από λίγα λεπτά ο Διαγόρας Κοπανακίου έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολιτογραφημένο Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται περί... γκάφας. Η διαφορά έγκειται στην ιδιότητα που θα έχει σε κάθε σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Μιτρόφ θα προσφέρει τις πολύτιμες αγωνιστικές υπηρεσίες του στην ομάδα του Καλού Νερού τη νέα σεζόν στην Β' τοπική, ενώ συγχρόνως θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου του Κοπανακίου στο νέο πρωτάθλημα της Γ' τοπικής.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η δεύτερη προπονητική του απόπειρα, μετά την παρουσία του στον πάγκο του Ηρακλή Κυπαρισσίας την σεζόν 2021-22 στην Α1 τοπική.

Ο Ίλιε Μιτρόφ θέλησε να στείλει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον ΑΟ Κυπαρισσίας και τον φίλαθλο κόσμο, μέσω του notosport.gr.

“Πιστεύω ό,τι μετά από 11 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας μου στην ομάδα της Κυπαρισσίας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμένα.

Πλέον, δεν με ακούει το σώμα μου, δεν νιώθω αυτός που ήμουν τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΑΟΚ είναι μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α' τοπική.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα την επόμενη σεζόν να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα με σαφώς λιγότερες απαιτήσεις, με την φανέλα του ΠΑΟ Καλού Νερού.

Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω όλους όσοι σε αυτή την διαδρομή, σε αυτό το ταξίδι με στήριξαν. Τη διοίκηση, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τον φίλαθλο κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας.

Εύχομαι από καρδιάς ο ΑΟΚ να έχει συνεχώς ανοδική πορεία!”