Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 15:54

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Με άλλο όνομα και Σπάλα στην Α' τοπική!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Με άλλο όνομα και Σπάλα στην Α' τοπική!

Έπειτα από μια περίοδο έντονου προβληματισμού, οι όποιες δυσκολίες προέκυψαν, ξεπεράστηκαν και ο ΠΑΣ Ράχη δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Ωστόσο, όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο ρεπορτάζ, η αλλαγή ονόματος είναι δεδομένη. Τα επικρατέστερα ονόματα είναι δύο καλαματιανών συλλόγων. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι σύσσωμο το Δ.Σ. του ΠΑΣ Ράχη υπέβαλλε την παραίτησή του. Συνεπώς, το επόμενο διάστημα αναμένεται να κηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, με την είσοδο νέων προσώπων στα διοικητικά δρώμενα.

Όσον αφορά τον προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει τον σύλλογο στη νέα εποχή, ο κύβος... ερρίφθη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Σπάλα! Ο πολύπειρος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Τέλλο Άγρα τον περασμένο Δεκέμβριο και έχει ήδη ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχος.

Ο κ. Σπάλας, ένας από τους μεγαλύτερους γκολτζήδες που ανέδειξε το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, με μεγάλη καριέρα στην Μαύρη Θύελλα την δεκαετία του '90 και έπειτα στον Παναιτωλικό, έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Ακρίτα Κορώνης, την ΑΕΚ Καλαμάτας, τον ΑΣ Ανδρούσης, τον Απόλλωνα Καλαμάτας, τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, τον Δωριέα Δωρίου, τον ΑΟ Ασπροχώματος, τον Αστέρα Αρφαρών και άλλες ομάδες.