Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 22:27

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Θεοδώρου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Θεοδώρου

Ο Μανώλης Θεοδώρου επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, την Τρίτη το βράδυ.


Η νεοεκλεγείσα διοίκηση που προέκυψε από τις εκλογές της Τετάρτης 17 Ιουλίου, πραγματοποίησε το πρώτο της συμβούλιο με κύριο θέμα τη συγκρότηση σε σώμα. Ιδιαίτερες αλλαγές δεν υπήρξαν αφού τα 6 από τα 7 μέλη θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από την ίδια θέση, ενώ το νέο πρόσωπο ο Γιώργος Φλέσσας, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του γενικού αρχηγού.
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα η νέα 7μελής διοίκηση έχει ως εξής: Μανώλης Θεοδώρου πρόεδρος, Παναγιώτης Σερεμέτης α’ αντιπρόεδρος, Βασίλης Μπλέτσας β’ αντιπρόεδρος, Κώστας Μπιζίμης γενικός γραμματέας, Κώστας Παλαμάρας ταμίας, Γιώργος Κορομηλάς υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιώργος Φλέσσας γενικός αρχηγός.
Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Θεοδώρου που θα είναι πρόεδρος για τα επόμενα δύο χρόνια θα συμπληρώσει 31 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε αυτή τη θέση, καθώς εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 1995.
Επόμενη απόφαση στη διάρκεια του πρώτου συμβουλίου ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο προπονητές, τους Νίκο Μουλατσιώτη και Νικήτα Παπανικολόπουλο. Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος είναι ο πιο παλιός σε αυτή τη θέση, αφού βρίσκεται στον πάγκο των παλαιμάχων από το 2000.