Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 01:22

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: “Οχύρωσε” τα γκολπόστ με Μικελόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: “Οχύρωσε” τα γκολπόστ με Μικελόπουλο

Ενισχύθηκε μ' έναν... γνώριμο των μεσσηνιακών γηπέδων ο Τέλλος Άγρας. Ο σύλλογος των Γαργαλιάνων προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Μικελόπουλου.

Ο 35χρονος Ηλείος τερματοφύλακας επιστρέφει στην Τριφυλία, αυτή τη φορά για λογαριασμό άλλης ομάδας, καθώς είχε υπερασπιστεί την εστία του ΑΟ Κυπαρισσίας το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19 (φώτο).

Ο Μικελόπουλος πέρασε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον Πέλοπα Πύργου στην Β' τοπική της ΕΠΣ Ηλείας, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Νίκης Τραγανού, του Ξενοφώντα Κρεστένων, του Ενιπέα Λαντζοΐου, του Κένταυρου Μαγούλας, του Κεραυνού Καλλικώμου και του Αργοναύτη Κατακόλου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Μικελόπουλου, που τη περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο Πέλοπα Πύργου, της ΕΠΣ Ηλείας!»

Θυμίζουμε πως ο Τέλλος Άγρας έχει ντύσει, επίσης, στα “ερυθρόλευκα” τους Σπύρο Δασκαλάκη, Χρήστο Μαλισόβα, Δημήτρη Γαλανόπουλο και Δημήτρη Μπάρκα, ενώ ο Δημήτρης Λίτσας συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.