Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 15:09

Σήμερα η επίσημη “πρώτη” της Εράνης

Γράφτηκε από τον
Σήμερα η επίσημη “πρώτη” της Εράνης

Την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της θα πραγματοποιήσει σήμερα η Εράνη, καθώς πριν από την προοπτική έχει προγραμματιστεί να γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 6 το απόγευμα στο Παλιό γήπεδο Φιλιατρών θα γίνει ο αγιασμός ώστε η ομάδα να έχει μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς προβλήματα. Θα ακολουθήσει η προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας και με την παρουσία των ΜΜΕ. Το παρών που θα δώσουν και τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας ο 20χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος Χοσέ Πέδρο Ράτο και ο αμυντικός Κώστας Πράνταλος που αποτελεί την τελευταία, μέχρι στιγμής, μεταγραφική κίνηση της Εράνης.


Για την απόκτηση του Πράνταλου, η ανακοίνωση είναι ακόλουθη: «Μια νέα μεταγραφή ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα για την ομάδα μας που ενίσχυσε τα μετόπισθεν και τόνωσε την ενοχή με την απόκτηση του γηγενή οπισθοφύλακα Κώστα Πράνταλου! Ο έμπειρος αμυντικός θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη της πρόταση με τα χρώματα της Εράνης και καθώς οι ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται, επισήμανε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Έρχεται μπροστά μας μια απαιτητική χρονιά, αλλά με τίποτα τα πολλά γνώριμα πρόσωπα που πλαισιώνουν την ομάδα σου. . δίνει τη διάθεση να φτάσεις όλους τους φετινούς στόχους”.

Νέος Αργεντινός στα Φιλιατρά

Ο Χοσέ Πέδρο Ράτο έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έκανε το ταξίδι Μπουένος Άιρες - Αθήνα - Φιλιατρά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά τον Βαλεντίν Μαρτίνι. Στις 28 Ιουλίου το notosport.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Εράνης για τον 20χρονο Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο αμυντικό μέσο. Τότε, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονταν ακόμα σε πρώτο στάδιο, πλέον όμως η συμφωνία πήρε επίσημη μορφή. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Σε λατινικούς ρυθμούς συνεχίζει να χορεύει η ομάδα μας, που μεγαλώνει την Αργεντινή παροικία στα Φιλιατρά. Ένας ακόμη ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αφήνει τον Μπούενο Άιρες για να κυνηγήσει το ιστορικό όνειρο μέσω του συλλόγου μας. Ο λόγος για τον Χόσε Πέδρο Ρότα που κατέφθασε στην Τριφυλία με τις καλύτερες συστάσεις για να γεμίσει τη μέση γραμμή. Ο 20χρονος άσος αγωνίζονταν μέχρι πρώτος στην Ιταλία με τα χρώματα της Κασάνο Σίμπαρις, ενώ αναδείχθηκε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Σαρμιέντο. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να ωφελήσει πολυδιάστατα όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές!».