Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 09:29

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία δίχως “ταβάνι” (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία δίχως “ταβάνι” (φώτο)

Χωρίς... ταβάνι στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και στόχο την δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, ο Τέλλος Άγρας ξεκίνησε το Σάββατο (10/8) την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Το ραντεβού που σηματοδότησε την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-25, με όρεξη για δουλειά, αισιοδοξία και διάθεση, δόθηκε στις 6:30 μ.μ. στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Αρχικά μοιράστηκε το αθλητικό υλικό, ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, με τους παίκτες να γράφουν τα πρώτα... χιλιόμετρα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λίτσα, που συνεχίζει στον “ερυθρόλευκο” πάγκο. Την τελετή του αγιασμού τέλεσε ο πάτερ Βασίλειος, ο οποίος έδωσε την ευλογία του στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε σωματική και πνευματική υγεία σε αθλητές και προπονητή, ενόψει της απαιτητικής χρονιάς και στην διοίκηση καλή δύναμη στο έργο της.

Το παρών από πλευράς διοίκησης έδωσαν ο πρόεδρος, Βασίλης Καραχούντρης, ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Βελισσάρης, ο γενικός αρχηγός, Διονύσης Κυριαζόπουλος, ο ταμίας, Γιώργος Παπαχριστοφίλου, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Χρήστος Καυκής και τα μέλη, Δημήτρης Ανδρώνης, Παναγιώτης Ανδρώνης και Γιάννης Λουμιώτης. Από την “πρώτη” δεν θα μπορούσε να λείψει ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας, Μιχάλης Παρνασσάς, ενώ στο γήπεδο των Γαργαλιάνων βρέθηκε μετά από καιρό και ο ιστορικός πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Κατρίτσης!

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καραχούντρης, αφού καλωσόρισε τους παλιούς και τους νέους παίκτες, ανέφερε ότι στόχος των Γαργαλιανιωτών είναι η δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου το οποίο θα “κοιτάζει στα μάτια” κάθε αντίπαλο, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Κύριο μέλημα είναι η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Όλη η διοίκηση σας στηρίζει, θα είναι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, αλλά σε ζητήματα πειθαρχίας εγώ προσωπικά θα είναι αμείλικτος.” Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα είπε ο τεχνικός του Άγρα, Δημήτρης Λίτσας.

Παρόντες στο γήπεδο των Γαργαλιάνων ήταν οι: Κωνσταντίνος Ντεμερούκας, Ηλίας Σταμάτης, Κώστας Καραχάλιος, Λυκούργος Ανδρώνης, Ανδρέας Χρονόπουλος, Βαγγέλης Σεφεράσι, Λυμπέρης Διονυσόπουλος, Θανάσης Γεωργιόπουλος, Δημήτρης Βελησσάρης, Γιώργος Σερέτης, Φερνάντο Τσελάι, Αλέξανδρος Φουντεάνου, Μάριος Βενετσανάκος, Αναστάσιος Δεσποτόπουλος του Γρηγορίου, Αναστάσιος Δεσποτόπουλος του Κωνσταντίνου, Κώστας Κανελλόπουλος, Διονύσης Νικολόπουλος, Γιάννης Ντιμαρέλης, Πέτρος Τικέμ, Στάθης Κυριαζόπουλος (παλιοί), Δημήτρης Γαλανόπουλος, Δημήτρης Μπάρκας (νέοι).

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Γιώργος Μικελόπουλος, Χρήστος Μαλισόβας, Σπύρος Δασκαλάκης (νέα αποκτήματα) και Γιάννης Γκότσης. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά, ενώ το πρώτο “ξεμούδιασμα” έχει προγραμματιστεί για τις 18 Αυγούστου με αντίπαλο τον Μιλτιάδη στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.