Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 20:28

ΟΜΟΝΟΙΑ: Έγινε η πρώτη συνάντηση (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Έγινε η πρώτη συνάντηση (φώτο)

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της σεζόν 2024-25 πραγματοποίησε την Δευτέρα (12/8) η Ομόνοια Καλαμάτας, η επιστρέφει ύστερα από διάλειμμα ενός έτους στα “σαλόνια” της Α' τοπικής.

Η διοίκηση, ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου “Γεώργιος Λουκαρέας” και αφού μοιράστηκε το αθλητικό υλικό, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά.

Η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έχει οριστεί για την Δευτέρα 19 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, με ώρα έναρξης 21:30.

Το “παρών” έδωσαν 15 παίκτες και πιο συγκεκριμένα οι: Παύλος Καρούμπαλης, Γιάννης Τομάζος, Κώστας Κοστρίβας, Γιάννης Κωστόπουλος, Βόλφι Τάφα, Δημήτρης Πολίτης (παλιοί), Παναγιώτης Αλάμαρας, Στράτης Μανιάτης, Μάριος Μπέρμπερη, Δημήτρης Μπάλας, Γιάννης Στραβάκος, Σταύρος Διονυσόπουλος, Λεωτυχίδης Τσίμπουρης, Γιώργος Σεντεμέντες και Γιώργος Δημόπουλος (νέοι).

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι: Πάντος Τζανετάκος, Σταύρος Γαβράς, Θέμης Ντουράι, Παναγιώτης Δημητρίου, Κώστας Τσίγκας και Γιάννης Κυριακόπουλος.

Τα μέλη της ομάδας καλωσόρισε ο πρόεδρος Θεόδωρος Τζανετάκος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του ανέφερε πως στόχος της Ομόνοιας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

Από πλευράς διοίκησης παρευρέθηκε και ο γενικός αρχηγός, Παναγιώτης Βαρελάς, καθώς επίσης και η “ψυχή” της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ ο Γιάννης Μανωλόπουλος εκπροσώπησε την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Γιώργος Γρηγορόπουλος τόνισε ότι η αποστολή της Ομόνοιας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού θα αναγκαστεί να “ξεσπιτωθεί”, άγνωστο για πόσο, λόγω των εργασιών που αναμένονται να γίνουν για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα και μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις.

Ο 52χρονος τεχνικός είπε επίσης ότι είναι υπέρ του μέτρου της υποχρεωτικής συμμετοχής δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 20 στην αρχική ενδεκάδα καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ σημείωσε ότι όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν ενισχυμένες.

Τη νέα σεζόν η καλαματιανή ομάδα έχει δηλώσει ως έδρες τα γήπεδα του Κορδία και του “Π. Μπαχράμης”, ενώ για προπονήσεις θα χρησιμοποιεί το “Ι. Κάρτσωνας” των Λαιΐκων.

Και ο Σταύρος Μανιάτης στο “Γεώργιος Λουκαρέας”

Το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της Ομόνοιας έδωσε και ο προπονητής του Πανγυθεατικού, Σταύρος Μανιάτης, ο οποίος παρακολούθησε διακριτικά την όλη διαδικασία.

Θυμίζουμε πως ο γιος του, Στράτης, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη της Καλαμάτας για σπουδές, υπέγραψε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην Ομόνοια. Οι δύο τους δέχτηκαν να φωτογραφηθούν μαζί στον φακό του notosport.gr.

Πρόγραμμα φιλικών

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, μέσα από τα οποία θα “χτιστεί” η ομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, γνωστοποίησε η Ομόνοια. Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 21 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πλατύ, εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής:

  • 21/8 Ατρόμητος Πλατύ - Ομόνοια (γήπεδο Πλατύ)
  • 24/8 Μεσσηνιακός - Ομόνοια (γηπ. Μεσσηνιακού “Στ. Παπαδόπουλος”)
  • 26/8 ΑΟ Λαιΐκων - Ομόνοια (γήπεδο Λαιΐκων “Ι. Κάρτσωνας”)
  • 28/8 Ομόνοια - Πανθουριακός (γήπεδο Λαιΐκων “Ι. Κάρτσωνας”)
  • 31/8 ΑΕΚ Καλ. - Ομόνοια (?)