Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 16:12

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δυνατό τεστ με Μακεδονικό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δυνατό τεστ  με Μακεδονικό

Τον Μακεδονικό στο γήπεδο Νέας Ευκαρπίας θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 6 το απόγευμα η Καλαμάτα στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.


Πρόκειται ουσιαστικά για πιο δυνατό τεστ σε σχέση με αυτό του Σαββάτου με τους Πόντιους Κατερίνης, μιας και ο Μακεδονικός είναι ομάδα της ίδιας κατηγορίας με τη Καλαμάτα και θα δώσει την ευκαιρία στο Νίκο Αναστόπουλο να σχηματίσει εικόνα για τους παίκτες του και αν έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν σιγά-σιγά τα συστήματα και τον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί να παίζει η ομάδα.
Στο Ελατοχώρι, η Καλαμάτα έχει βρει ιδανικές συνθήκες που βοηθούν ώστε να κάνει άνετα την προετοιμασία της, καλός αγωνιστικός χώρο, ιδανικές συνθήκες με πολύ καλές θερμοκρασίες.
Οσον αφορά την προετοιμασία χθες το πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση, ενώ σήμερα η πρωινή θα είναι σε πιο χαλαρό ρυθμό, λόγω και του φιλικού που θα δώσει το απόγευμα.
Οι Αλβες και Παμλίδης ξεκίνησαν προπονήσεις από χθες ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα ώστε στη συνέχεια να μπουν στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Σε ότι αφορά τον Παμλίδη χθες υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση.
Το προσεχές Σάββατο 11 Αυγούστου η Καλαμάτα θα δώσει το τρίτο της φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Αμέσως μετά το παιχνίδι η αποστολή της ομάδας θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στη βάση της. Οι παίκτες θα πάρουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας την ερχόμενη Δευτέρα με διπλή προπόνηση.

Φιλικό με Αστέρα Τρίπολης

Το πρώτο φιλικό που θα δώσει η Καλαμάτα μετά την επιστροφή της από το Ελατοχώρι είναι με αντίπαλο τον Παναργειακό το Σάββατο 24 Αυγούστου. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και μετά έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου φιλικό με την Κόρινθο εκτός. Το συγκεκριμένο διήμερο έχει προγραμματίσει η ΕΠΟ τη διεξαγωγή αγώνων για το κύπελλο Ελλάδας. Σε αυτή την περίπτωση αν η Καλαμάτα έχει κληρωθεί να παίξει με κάποια ομάδα τότε το φιλικό δεν θα γίνει.