Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 15:44

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Κάτοικος” Μεσσήνης ο Φυσαράκης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Κάτοικος” Μεσσήνης ο Φυσαράκης

Σε μία ακόμη κίνηση για την ενίσχυση στους “μικρούς” προχώρησε ο Πάμισος, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Φυσαράκη.

Πρόκειται για τον 19χρονο αριστερό ακραίο αμυντικό, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον 2ο Όμιλο της Α' ΕΠΣ Πειραιά με την φανέλα της Αμφιάλης, καταγράφοντας συνολικά 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο σύλλογος από το Κερατσίνι τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Καραβά, ενώ έφτασε στους “4” του Κυπέλλου όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα κυπελλούχο Εθνικό σε μονό ματς (1-0).

Ο Φυσαράκης διαθέτει παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έχοντας αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων και Αστέρα Μαγούλας, ενώ έχει ξεκινήσει από τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας.

Στο παρελθόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “Νησιωτών” έχει υπάρξει βασικό στέλεχος όλων των ηλικιακών ομάδων της Μικτής ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Φυσαράκη.

Την προηγούμενη χρονιά πρωταγωνίστησε με την φανέλα της Αμφιάλης στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά, ενώ έχει ακόμα πολλές συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κατηγορία με τον Βύζαντα Μεγάρων και με τον Αστέρα Μαγούλας.

Έχει ξεκινήσει από τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας και το ταλέντο του ξεχώρισε από μικρή ηλικία, αφού αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των μικτών Δυτικής Αττικής, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Π.Σ. Παμισος Μεσσήνης και σου ευχόμαστε υγεία και μια καλή χρονιά.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σαρδέλης