Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 00:35

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Πήρε τον Κιουτσούκη για την επίθεση

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Πήρε τον Κιουτσούκη για την επίθεση

Σε ακόμα μία προσθήκη στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης της επιθετικής του γραμμής προχώρησε ο ΑΟ Φοινικούντας, που έκανε γνωστή τη συμφωνία του με τον Θοδωρή Κιουτσούκη.

Πρόκειται για τον 17χρονο (05/12/06) ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσης της επίθεσης και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α' τοπική της ΕΠΣ Καβάλας με τα “χρώματα” του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου.

Εκεί είχε συμπαίκτη τον αειθαλή μεσοεπιθετικό, γνωστό από το πέρασμά του από την Μεσσηνία, Σωτήρη Τσάτσο, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες της “Μαύρης Θύελλας”, του Τσικλητήρα Πύλου, αλλά και του ΑΟ Διαβολιτσίου.

Ο Κιουτσούκης πήγε στην ομάδα του Ορφανίου το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, η οποία τότε συμμετείχε στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρηθεί στην κατηγορία και στο τέλος της σεζόν υποβιβάστηκε στο τοπικό.

Νωρίτερα ήταν στον Αετό Οφρυνιού (ΕΠΣ Καβάλας), ενώ έχει ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στον Εθνικό Ροδολίβους (ΕΠΣ Καβάλας).

Ο νεαρός επιθετικός έρχεται στην Φοινικούντα προκειμένου να μπει ουσιαστικά... στα παπούτσια του Γουέσλεϊ Ονοράτο, ο οποίος ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο και θα παραμείνει στα “πιτς” για περίπου 6 μήνες.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα, οι νεοφώτιστοι στην Α' τοπική έχουν αποκτήσει επίσης τους Κώστα Ψυχάρη, Βασίλη Κρεμύδα, Γιώργο Παπαϊωάννου, Γιώργο Ζήση, Γιάννη Τριανταφυλλίδη, Γκέρι Ιλιάζι και Νίκο Μέμα.