Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 23:20

Στην ακαδημία του Δαναού ο Χαρίτος

Γράφτηκε από τον
Στην ακαδημία του Δαναού ο Χαρίτος

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει στα τμήμα υποδομής του Δαναού.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των Πράσινων Πουλιών, Παναγιώτης Χαρίτος, αναλαμβάνει ρόλο προπονητή στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Ο κ. Χαρίτος είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA C και η αγάπη και το μεράκι του για το ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητη. Απ' όταν ακόμα φορούσε ποδοσφαιρικά παπούτσια, διακρινόταν για το δυναμισμό και το πάθος του.

Μπορεί να βρίσκεται στα πρώτα βήματα της προπονητικής του διαδρομής, παρόλα αυτά ο 39χρονος τεχνικός είναι γνώστης του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Με την εμπειρία του ως ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες του Νομού, μπορεί να βάλει το δικό του... λιθαράκι στην εξέλιξη των νεαρών αθλητών που διαθέτει στις τάξεις του ο Δαναός.

Ο Παναγιώτης Χαρίτος στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Ράχη, ΑΣ Ανδρούσης, Εθνικό Μελιγαλά, Πανθουριακό, Ομόνοια, ΑΟ Σπερχογείας, ΑΟ Φαραί, Αναγέννηση Παραλίας, Ολυμπιακό Καλαμάτας και ΑΕ Σπάρτη, ενώ “κρέμασε” τα παπούτσια του στον Δωριέα Δωρίου.

Θυμίζουμε ότι υπεύθυνος της ακαδημίας του Δαναού είναι ο Πέτρος Δημόπουλος, ενώ το τιμ πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι τεχνικοί Μιχάλης Παυλάκης και Ηλίας Μαστορέας.