Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 06:51

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μπήκαν στη νέα... εποχή οι “Νησιώτες” (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Μπήκαν στη νέα... εποχή οι “Νησιώτες” (φώτο)

Με εντελώς νέο προφίλ, αλλά με οδηγό την “βαριά” κληρονομιά που κουβαλάει η φανέλα και επιτάσσει η 95χρονη ιστορία του Παμίσου, οι “Νησιώτες” ξεκίνησαν την Δευτέρα (19/8) την προετοιμασία τους ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από πλευράς διοίκησης, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και το νέο τεχνικό τιμ υποδέχθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης, ο α' αντιπρόεδρος, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο β' αντιπρόεδρος, Γεώργιος Βλαχάκης, ο γ' αντιπρόεδρος, Αλέξανδρος Βλαχάκης, ο γραμματέας, Παναγιώτης Τσέρτος, α' γενικός αρχηγός αρχηγός, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, ο γ' γενικός αρχηγός και έφορος υλικού, Δημήτρης Καίσαρης, καθώς επίσης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Βασίλης Μουλαβασίλης.

Τον Δήμο Μεσσήνης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μπάμπης Μακρής, ενώ κοντά στην ομάδα βρέθηκαν ο επί σειρά ετών παράγοντας, Γιώργος Πετρουλάκης, αλλά και ο παλιός αρχηγός του Παμίσου, Ηλίας Ηλιόπουλος, οι παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Ο νέος προπονητής και πρώην παίκτης της ομάδας, Ηλίας Μουρούσιας προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να ευοδωθούν οι στόχοι, ενώ το πρόγραμμα της εκγύμνασης ανέλυσε η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Το τεχνικό τιμ ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι η δουλειά που θα γίνει στην προετοιμασία θα είναι σκληρή, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν εντός του αγωνιστικού χώρου στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής 15 ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Πετρουλάκης, Άλεξ Ντίσα, Χριστόφιλος Μακαρούνης, Γιάννης Λέρα, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, Κωνσταντίνος Πλατάρας, Ορέστης Αντεμάι, Παναγιώτης Μπεσσής, Γιώργος Καλογερόπουλος, Κανάρης Μπούνας, Νίκος Λάγιος, Παύλος Ντότσε, Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Βασίλης Θεοδωρακόπουλος και Λευτέρης Μαθιόπουλος.

Με άδεια απουσίασαν οι Στίβεν Κόντο, Τσίντο Μπβουντούρα και Γιώργος Φυσαράκης, ενώ ο Μανώλης Κοντομανωλόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού. Τέλος στα μεταγραφικά, τις επόμενες ημέρες αναμένονται 3-4 προσθήκες ακόμη.

Το πρόγραμμα των φιλικών:

Σάββατο 24/08/24 Πάμισος - Μιλτιάδης (Δημ. Στάδιο Μεσσήνης)

Σάββατο 31/08/24 Ηρακλής Καλ. - Πάμισος (“Π. Μπαχράμης”)

Τετάρτη 04/09/24 Αστέρας Αρφαρών - Πάμισος (γηπ. Αρφαρών)

Τετάρτη 11/09/24 Ατρόμητος Πλατύ - Πάμισος (γηπ. Πλατύ)

Κυριακή 15/09/24 Πάμισος - Ακρίτας Κορώνης (Δημ. Στάδιο Μεσσήνης)