Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 23:25

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Πρώτη” με Χαραλαμπόπουλο και Γιαννόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Πρώτη” με Χαραλαμπόπουλο και Γιαννόπουλο

Δύο ήταν τα νέα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην “πρώτη” του ΑΟ Διαβολιτσίου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ανεβάζοντας στα πέντε τον συνολικό αριθμό των μεταγραφικών αποκτημάτων στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς” της Σπερχογείας βρέθηκαν οι Γιώργος Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Γιαννόπουλος.

Ο πρώτος είναι 25 ετών και μπορεί να καλύψει με άνεση όλη την αριστερή πλευρά. Την περασμένη σεζόν ο Χαραλαμπόπουλος αγωνίστηκε στον 1ο Όμιλο της Α' ΕΠΣ Αθηνών με την φανέλα του ΑΟ Περιστερίου και φέτος επαναπατρίστηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα “κριάρια”.

Πρόκειται για έναν παίκτη που προέρχεται τα τμήματα υποδομής του Παμίσου, με την φανέλα του οποίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α' τοπική την σεζόν 2019-20 και Κυπελλούχος Μεσσηνίας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Με τους “Νησιώτες” έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την σεζόν 2020-21, έχοντας πολύ καλή παρουσία, ενώ πρωτάθλημα έχει κατακτήσει και με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην Β' κατηγορία Αθηνών (2017-18).

Πέρυσι ο Χαραλαμπόπουλος κατέγραψε 24 συμμετοχές και σκόραρε μία φορά, κόντρα μάλιστα στην πρώην ομάδα του επί αθηναϊκου εδάφους, Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Όσον αφορά τον Γιαννόπουλο, είναι 17 ετών και παίζει στα δύο “φτερά” της επίθεσης. Την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού Ανάληψης, ενώ όπως και ο Χαραλαμπόπουλος, έχει αναδειχθεί από τον Πάμισο.

Θυμίζουμε πως στον ΑΟ Διαβολιτσίου έχουν ήδη υπογράψει οι Γιάννης Καραχάλιος, Αλέξανδρος Μπορχάν και Στράτος Παπανικολός, ενώ στα “χρώματα” της ομάδας ετοιμάζονται να ντυθούν δύο ακόμη παίκτες.

Πρόκειται για έναν 23χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνιζόταν σε σύλλογο της Α' τοπικής, όπως επίσης και έναν 18χρονο ακραίο επιθετικό που ήταν στην Κ19 μεγάλης ΠΑΕ.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από την “πρώτη” της ομάδας του Διαβολιτσίου.