Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 07:03

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Τέταρτη μεταγραφή ο Κουρούβανης

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Τέταρτη μεταγραφή ο Κουρούβανης

Οι κινήσεις του Διαγόρα στο μεταγραφικό “πάρε-δώσε” συνεχίζονται, με την ομάδα του Κοπανακίου να ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλείου ποδοσφαιριστή, Σπύρου Κουρούβανη.

Την περασμένη σεζόν ο 35χρονος (17/03/89) πολυσύνθετος μέσος, καθώς διαθέτει την ικανότητα να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, κατέγραψε συνολικά 17 συμμετοχές και σημείωσε 3 γκολ στην Α' τοπική της Ηλείας με την φανέλα του Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας.

Ο Κουρούβανης... μετακομίζει εκ νέου στη Μεσσηνία, καθώς την σεζόν 2022-23 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στην Α' τοπική με την Εράνη και πανηγύρισε παράλληλα την άνοδο με την Φιλιστρινή ομάδα στην Γ' Εθνική, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟ Καλού Νερού, Ηρακλή Κυπαρισσίας, Ολυμπιακό Ζαχάρως, ΑΕΚ Πύργου, Πανναυπλιακό και Δόξα Μεγαλόπολης.

Ο Ηλείος μεσοαμυντικός αποτελεί την 4η μεταγραφή του Διαγόρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τους Κρίστι Τσέρπια, Διονύση Τσοροβά και Μάρκο Καραβούλια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Διαγόρα Κοπανακίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Σπύρου Κουρούβανη.

Αγωνίζεται στην θέση του κέντρου, αποκτήθηκε από τον Απόλλων Νέας Φιγαλείας, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Εράνης Φιλιατρών και του ΠΑΟ Καλού Νερού.

Σπύρο, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και να πετύχεις τους στόχους μαζί με την ομάδα μας.»