Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 11:43

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Εντός με Κόρινθο στην πρεμιέρα ο Μιλτιάδης -Oλο το πρόγραμμα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Γ' ΕΘΝΙΚΗ:  Εντός με Κόρινθο στην πρεμιέρα ο Μιλτιάδης -Oλο το πρόγραμμα (βίντεο)

Εντός έδρας θα δώσει ο ΜΙλτιάδης το πρώτο ματς της ιστορίας του στη Γ' εθνική, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε πριν από λίγο σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας θα υποδεχτεί την Κόρινθο, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο, τον οποίο κατέκτησε τελικά ο Παναργειακός και θα είναι αντίπαλος της Καλαμάτας στη νέα Super League 2. Ο Μιλτιάδης τοποθετήθηκε στον 3ο όμιλο, που έχει 16 ομάδες, καθώς δεν μετέχουν Παναρκαδικός και Αιολικός. Η πρεμιέρα της Γ' εθνικής (4 όμιλοι) θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου. Μία εβδομάδα αργότερα ο Μιλτιάδης θα κάνει το πρώτο ταξίδι, καθώς θα βρεθεί στη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει τον Αιγέα Πλωμαρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.  Να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές των ομίλων ανεβαίνουν απευθείας, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστός ο αριθμός των ομάδων που υποβιβάζονται. 

Την κλήρωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου με καλεσμένο τον προπονητή της Εθνικής Νέων Βαγγέλη Μόρα, ενώ εκ μέρους της ΕΠΟ παρών στη διαδικασία ήταν ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων, Βασίλης Σιδέρης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής έχει ως εξής:

AΕΡ Αφάντου - Αμαρυνθιακός

Απόλλων Ευπαλίου - Ρόδος

Λουτράκι - Α.Ε. Μαλεσίνας

Αστέρας Σταυρού - Αιγέας Πλωμαρίου

Παναιγιάλειος - Α.Ε. Μυκόνου

Μιλτιάδης - Κόρινθος

Παναυπλιακός - Πανγυθεατικός

Νέα Αρτάκη - Ελλάς Σύρου

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ